Blog

Waarom een poster van Rotterdam in het huis van iedere Rotterdammer hoort

Poster van Rotterdam kopen

Als Rotterdammer ben je trots op je stad en we weten zeker dat je niet de enige ben. Er is iets speciaals aan Rotterdam, iets wat de stad uniek maakt. En wat is er dan beter om dat te laten zien dan met een mooie poster van Rotterdam op de muur van je huis?

Rotterdam en haar stadskwartier op een poster

Een poster met de stadsplattegrond van Rotterdam is natuurlijk een must voor iedere Rotterdammer. Zo kun je altijd zien waar alle bekende plekken zijn, zoals de Erasmusbrug en het Markthal. Maar ook de bekende stadskwartieren, zoals Charlois, Delfshaven, Kralingen-Crooswijk en Rotterdam Centrum, verdienen een ereplaats op je muur. Zo kun je ook de alle delen van Rotterdam een eer bewijzen. Liever een stadsposter van een andere plaats? Maak hier dan een poster van je eigen woonplaats.

Poster met Rotterdamse spreekwoorden

En wat is er nu Rotterdamser dan een poster met een Rotterdamse tekst? Er zijn zoveel leuke Rotterdamse spreekwoorden en uitdrukkingen, zoals “niet lullen maar poetsen” en “kapoentje”. Een poster met zo’n tekst zorgt niet alleen voor een leuke sfeer in huis, maar laat ook zien dat je trots bent op je stad.

Als je nog op zoek bent naar een leuke poster voor in huis, dan is een poster van Rotterdam zeker een goede keuze. En als je iemand kent die net is verhuisd naar Rotterdam, dan is zo’n poster ook een gaaf housewarming cadeau. We hebben ook een andere blog geschreven over de leukste housewarming cadeau. Dus voor welke poster ga jij? Laat je Rotterdamse trots zien en hang een mooie poster van de stad in huis!

Trots op je stad en dat laat je zien

Een poster van Rotterdam kan ook een symbolische betekenis hebben. Als Rotterdammer ben je immers verbonden met de stad, en een poster kan een manier zijn om dat te laten zien. Zo’n poster kan dus ook dienen als een soort statement of verklaring van je liefde voor Rotterdam.

Tot slot kan een poster van Rotterdam natuurlijk ook gewoon een mooie aanvulling zijn op de inrichting van je huis. Er zijn zoveel verschillende soorten posters van Rotterdam beschikbaar, van kleurrijke illustraties tot fotografische afbeeldingen, dus er is vast wel een poster die bij jouw interieur past.

Dus, Rotterdammer, heb jij nog geen poster van je stad op de muur hangen? Misschien is het wel tijd om daar verandering in te brengen. Laat je Rotterdamse trots zien en hang een mooie poster van de stad in huis!

meer blogs van de Posterkamer

Stap-voor-stap gids voor het maken van een Gallery Wall in je huis

Stap-voor-stap gids voor het maken van een Gallery Wall in je huis

Poster van Amsterdam

Amsterdamse posters: de perfecte aanvulling op je interieur

Poster van Rotterdam kopen

Waarom een poster van Rotterdam in het huis van iedere Rotterdammer hoort