Poster formaten

Bij de Posterkamer hebben we verschillende poster formaten van A4 tot A2-formaat. Onze poster formaten verdelen we in grote posters en kleine posters. Al onze poster formaten zijn voor wanddecoratie binnenshuis. Niet alle poster formaten hebben wij standaard in onze webshop opgenomen. In het geval je een formaat wenst die er niet tussenstaat kun je met ons telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen naar info@deposterkamer.nl.

Kleine posters

Kleine posters zijn formaten die varieren tussen A6 en A4 formaat posters. Hieronder hebben we een makkelijk overzicht gemaakt met welke formaat posters wij kunnen leveren.  

Grote posters

Liever een grote poster? Deze formaten lopen tussen een A3-formaat en een A2-formaat poster.

Poster formaat naar eigen keuze

De Posterkamer ontwerpt zijn eigen posters. Hierdoor zijn wij enorm flexibel en kunnen we je helpen in het geval je een ander formaat wenst. Wij maken de poster voor je op maat zodat deze past bij jouw wensen. Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht via WhatsApp of E-mail om je wensen te bespreken.

A2-poster formaat

De A2-poster formaat is de grootste poster die wij aanbieden in onze webshop. Een A3-poster zal dus 2 keer passen in een A2-poster formaat.  

A3-poster formaat

Een A3-formaat poster is een afmeting voor de poster die we vaak terug zien aan de wand bij ons thuis. Dit formaat poster neemt een mooie positie in aan de wand van het interieur met een opvallend maar rustig formaat poster. Een vergelijkbaar formaat is de 300 x 400 mm poster. Deze bieden we aan omdat de Ikea lijsten vaak deze formaten voor fotolijsten gebruikt.

A4-poster formaat

De A4 poster past 2 keer in een A3-poster en is voor ons het kleinste formaat poster die schikt voor een poster aan de muur. Tevens is dit formaat poster ook erg leuk in een lijst neergezet in een moderne kast of op een wandplank. Heb je thuis een Ikea fotolijst? Dan kun je beter uit de voeten met een vergelijkbaar formaat zodat het de A4-poster niet hoeft worden bijgesneden. Kies dan voor 210 x 300 mm formaat poster.

A5-poster formaat

Het A5-formaat voor een poster hebben wij niet standaard in onze webshop omdat dit formaat van een poster vaker als kaart wordt gebruikt. Het formaat van de kaart of poster is leuk om neer te zetten op een wandplank als decoratie aan de muur. 

A6-poster formaat

Het A6-formaat poster is het kleinste poster formaat die wij kunnen laten printen. Dit formaat poster wordt niet standaard aangeboden in de webshop. 

61 x 91 cm poster

Dit poster formaat gebruiken wij alleen voor de geboorteposter op schaal. Op deze poster wordt de baby op schaal geprint.