[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hallo! Wij zijn Yorick en Nicole van de Posterkamer

De startyorick roos en nicole van der put posterkamer

Hurghada, augustus 2018 – Wij kennen elkaar nu twee jaar via onze huidige werkgever in de reisbranche en we zijn nog geen jaar samen in een relatie. Maar het idee tot een webshop waarin wij posters gaan ontwerpen, personaliseren en verkopen is ontstaan. Onze eerste visie hierop? Familie, vrienden en vriendinnen van unieke en persoonlijke cadeaus voorzien.

Momenteel

Ondertussen zijn we nu een aantal maanden oud en groeit onze webshop van alleen ‘poster ontwerp’ naar een webshop met een uitgebreide en hippe collectie voor (gepersonaliseerde) posters en kaarten, trendy wanddecoratie en andere toffe producten die in dezelfde lijn zijn op te noemen. Het tofste van alles? Alle vele mensen door producten waar veel liefde in is gestoken blij kunnen maken!

Pure liefde

Als startende webshop is het vallen en opstaan en weer opnieuw beginnen. Maar wij houden dit voornamelijk vol door jullie mede-enthousiasme. Iedere keer weer genieten wij van alle lovende woorden die op ons Trustpilot-profiel zijn terug te lezen plus al het mooie commentaar via onze social media kanalen op Facebook en Instagram.

De toekomst

Het doel van de Posterkamer is om het zowel letterlijk als figuurlijk bij jullie in huis te plaatsen. Wij zijn het bedrijfje dat jullie helpt met de hipste en meest originele wanddecoratie en andere accessoires voor in huis. Hierin zal ‘personalisatie’ een grote rol blijven spelen. Want een interieur of een cadeau zonder een persoonlijke touch zal nooit voelen als “eigen”.

Het team

Voorlopig blijven wij zelf nog even het enige team van de Posterkamer.

In ons hele hele hele hechte team is Yorick verantwoordelijk voor het ontwerp van alle (gepersonaliseerde) producten op onze website en zorgt hij ervoor dat de website er goed uitziet, makkelijk in gebruik is, de factuurtjes en de nieuwsbrieven ontvangen worden en zelfs dat de Posterkamer een beetje vindtbaar is via Google.

Nicole is voornamelijk de timekeeper, de manager en noem maar op. Nicole geeft Yorick een schop onder zijn kont als er nieuwe posters moeten worden gemaakt en is onze eigen afdeling Finance, Inkoop en Verkoop tegelijk.  Ook zorgt Nicole ervoor dat we zichtbaar zijn via andere grote websites zoals op bol.com.

Samen beantwoorden we jullie vragen en helpen we jullie wanneer nodig!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]