De meest persoonlijke posters voor in huis
Haal je kunstwerk in huis
Yorick van de Posterkamer - gratis proefdruk

wat is de posterkamer?

Ben je opzoek naar echt iets persoonlijks voor in huis? Zelf kan je jouw eigen persoonlijke kunstwerk maken. Print een speciale herinnering of personaliseer jouw ‘Masterpiece’ met datgene dat belangrijk voor je is.
Op onze website kan je eenvoudig jouw gekozen poster personaliseren door zelf de kleur de kleur van de poster te bepalen, een eigen tekst toe te voegen en jouw kunstwerk af te ronden met een plattegrond van je woonplaats, een sterrenhemel, een portret van je huisdier of iets anders. De keuze is aan jou!

ons verhaal

Het begon allemaal nadat onze kennissen en vrienden voor het eerst gingen samenwonen. Het idee was om hun een echt persoonlijk cadeau te geven waarin we moeite en tijd zouden steken. Na het cadeau geven van een gedepersonaliseerde stadsposter en het ontvangen van veel blijdschap wisten wij dat we hiermee veel meer mensen mee konden verassen. Met de achtergrond van Yorick als Digital Designer begonnen we met het maken van onze eerste webshop. Het kostte uren, dagen, maanden en jaren tot ons concept echt vorm begon te krijgen. We deden namelijk alles zelf zoals de ontwikkeling van de website, het ontwerpen van de posters, het schrijven van de teksten en ooit zelfs nog inkoop van accessoires voor in huis. Met veel hulp van vrienden en relaties werd de Posterkamer steeds een stukje professioneler. Zo werden we bijvoorbeeld geholpen met de marketing en het bouwen van onze online tool.
yorick roos en nicole van der put posterkamer
Alle posters

posters waar iedereen blij van wordt

Een verassing voor jezelf of vrienden: Wij zorgen ervoor dat we een ruim aanbod krijgen met posters die gepersonaliseerd kunnen worden.

Van een herinnering tot kunstwerk

Design en personaliseer zelf je poster met je eigen kleur, tekst en herinneringen. Het vastleggen van een unieke gebeurtenissen, mijlpalen of een speciaal moment zorgt voor een persoonlijk kunstwerk voor in huis. Koester deze herinnering voor altijd.
poster van huisdier

maak zelf je eigen poster

Van een stadsposter tot een unieke sterrenhemel
× Gratis proefdruk?