Yorick van de Posterkamer - gratis proefdruk

Het verhaal van de Posterkamer

Toen wij om ons heen vrienden kregen die hun eerste huisje gingen kopen en ouders werden van geboren kinderen, ontdekte we dat er maar zo weinig persoonlijke cadeaus te koop waren.Door het aanbieden van posters voor verschillende speciale momenten waarbij de klant zelf de poster kan personaliseren hebben wij een ontzettende belangstelling bij anderen ontdekt.

Onze waarden

In iedere vorm naar buiten zijn we persoonlijk

Onze klanten zijn de co-creators van de Posterkamer want wij geven de assets en hun maken het af. Het is daarom ook erg belangrijk dat we hen zo goed mogelijk kunnen helpen. Samen hebben we een gemeenschappelijk doel en dat is om tot een perfect cadeau voor een ander of jezelf te komen. Dit zie je terug in het toereiken van een handige poster builder en een persoonlijke service via verschillende kanalen.Bij de Posterkamer willen we resultaat leveren en daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid in de tools en hulp die we aan de klant bieden. We zetten door om altijd tot een gewenst eindproduct te komen.

we omarmen flexibiliteit

We weten dat in ons eindproduct ongemakken kunnen ontstaan. We zijn daarom op alle contactmomenten volledig voorbereid waardoor onze co-creators niet voor verrassingen komen te staan. De flexibiliteit is o.a. terug te zien in ons gevarieerde productaanbod en het gemak waarmee we afscheid nemen van producten om nieuwe trends te verwelkomen. Ook unieke uitdagingen in onze creativiteit gaan we niet uit de weg.

Wij voelen ons verantwoordelijk

Bij de Posterkamer zijn we trots op het bedrijf en daarom dragen we met liefde de verantwoordelijkheid voor alles. We zijn trots als ons product bij de klant in de woonkamer als kunstwerk wordt toegevoegd. We gaan voor kwaliteit omdat we de klant meer dan tevreden willen houden omdat zij hun moment met ons delen. Samen denken we groots en willen we blijven groeien.

Co-creators

Onze missie is samen met onze “co-creators”, oftewel onze klanten, een persoonlijke en tastbare herinnering te ontwerpen voor jezelf of iemand die we liefhebben. Een belangrijk pixel hierin is dat het product gepersonaliseerd moet zijn en uitgekozen moet worden voor een speciaal moment.Het succes hierin is dat wij als creatievelingen ons focussen op een selectie van de beste poster trends van Europa. Of je nou een poster wilt kopen voor een geboorte, voor een dierenliefhebber of voor iemand die gaat verhuizen – wij hebben het moment voor je vormgegeven.Ons doel is om een persoonlijk cadeau te kunnen geven voor ieder speciaal moment wat we kennen. Binnen 5 minuten zal de klant bij ons de poster gemaakt moeten hebben en zo snel mogelijk thuis moeten kunnen cadeau geven of decoreren.

Werken als co-creator

De Posterkamer is trots om van iedere klant een co-creator te maken zodat er geen afstand tussen de klant en het bedrijf ontstaat. We werken altijd aan een persoonlijke band met de klant.Wij werken eraan om iedere co-creator te geven wat zij nodig hebben van ons zoals de mogelijkheid om een poster te personaliseren. Maar we willen verder gaan dan dat zodat de klant volledig zelf een eigen poster kan (laten) maken.