Posters
de mooiste posters
De mooiste posters om je interieur persoonlijk mee te maken.

Poster trends

Poster van je stad

populaire producten

nieuwste collectie

Online posters bestellen

Wil je een poster voor thuis in het interieur? Of zoek je een persoonlijke poster voor familie of vrienden, maar weet je niet hoe? No worries! Bij de Posterkamer kan je zelf aan de slag met het vormgeven van je poster, je bepaald zelf de teksten, kleuren en je hebt grip op nog vele andere opties. In slecht paar eenvoudige stappen maak je een eigen persoonlijke poster. Onze designers controleren de poster en binnen 2-3 werkdagen bezorgen wij deze bij jou thuis of op het bezorgadres.

Een persoonlijke poster voor jezelf of als cadeau

Als je ervoor kiest om een poster te maken bij deposterkamer.nl, heb je keuze uit een uitgebreide collectie met posters die je kan personaliseren. Of je nu een stadsposter, sterrenhemel poster of geboorteposter wilt. Wij beschikken over verschillende thema’s die gebaseerd zijn op posters voor speciale momenten of een persoonlijke kunstwerk voor in huis.

Van stadsposters tot geboorteposters

Ben je gestart met een zoektocht naar stadsposters of wil je liever een geboorteposter maken? Wil je een jouw favoriete song op een poster laten afdrukken of liever je huisdier? Het aanbod bij de Posterkamer is onbeperkt. Of het nu gaat om een poster voor een pasgeboren baby of je beste vriend(in) die gaat verhuizen. Er is altijd de mogelijkheid om een poster te maken dat past bij jouw gelegenheid of moment.

Een online poster bestellen doe je zo

Het maken en bestellen van een poster is heel makkelijk via de website van deposterkamer.nl. We hebben de belangrijkste stappen voor je op een rijtje gezet waardoor je binnen 5 minuten je poster heb gemaakt!

 1. Kies een poster thema
 2. Selecteer de poster die je wilt personaliseren
 3. Vul het formulier in met antwoorden op de gestelde vragen
 4. Controleer de preview van de poster met jouw aanpassingen
 5. Betaal online via o.a. iDeal
 6. Kies een mooie plek voor de poster of geef hem cadeau

Heb je een poster met spoed nodig? Stuur ons dan een WhatsApp bericht zodat we je direct verder kunnen helpen

Waarom een poster maken bij de Posterkamer?

Het maken van een poster geeft je de vrijheid in het personaliseren van je kunstwerk. We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

 1. Een groot aanbod met posters voor verschillende momenten
 2. Je personaliseert eenvoudig je poster met een live preview
 3. Direct contact via WhatsApp voor al je vragen
 4. We bezorgen de poster binnen 1-3 werkdagen bij je thuis
 5. Je hebt keuze om direct te betalen of dit lekker achteraf te doen

Nou een poster kopen voor bij je thuis

Heb je een mooie poster gezien? Personaliseer de poster met ons handige formulier op de website van de Posterkamer. Je zult zien dat onze ontwerpers en partners al snel de poster in orde hebben gemaakt en deze al snel wordt geleverd. Wij hopen dat je alvast geniet van je eigen kunstwerk.