Poster van je huis
Onze designer gaat vandaag aan de slag, bezorging binnen 5 werkdagen
Wij maken een illustratie van je huis op een poster.
Poster hulp chat en trustpilot
CASA Noorderlicht 12 The Netherlands
Maak een Poster van je huis
    • (max. bestandsgrootte 64 MB)
Onze voordelen
kwaliteit in beeld
De Posterkamer Banner - posters
Papier speciaal uitgezocht voor posters
Onze posters worden afgedrukt op op stevig papier. Het papier is licht glanzend maar zeker niet glossy. Het papier is stevig en kreukt hierdoor ook minder snel.
Sterrenhemel posters
Kwaliteit van de lijsten
Onze lijsten gemaakt van aluminium (tenzij anders aangegeven) hebben een ovale rand rondom de lijst van 9mm. De plaat aan de voorkant is helder en 2mm dik. Aan de achterkant is een wisselsysteem toegevoegd.

Poster van je huis maken en kopen

Deze unieke poster is een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Het is een zwart-wit tekening van je huis, met de voorgevel in het midden. De poster is gemaakt door een professionele designer en is drukbaar in verschillende maten.
Poster van het huis cadeau geven

Als je gaat verhuizen of iemand kent die gaat verhuizen, is dit de perfecte poster. Het is een uniek geschenk voor jezelf of voor iemand die net is verhuisd. Dit is een foto van het huis waar je woont of hebt gewoond en staat op een mooie plek in je nieuwe huis. Je kunt deze poster ophangen in je woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Het maakt niet uit waar je woont, want dit cadeau is echt uniek.

Hoe werkt het laten maken van een tekening van het huis?

Het is heel eenvoudig. Stuur ons gewoon een foto van de voorgevel van het huis en onze designers maken er een mooie poster van. We gebruiken de beste digitale technieken om ervoor te zorgen dat je tekening overeenkomt met de foto die je hebt gestuurd. Je huis zal er geweldig uitzien in een unieke, handgemaakte tekening.

Levertijd van de poster

Onze standaard levertijd voor posters is 1-3 werkdagen, deze levertijd proberen we ook aan te houden voor de poster van het huis. Echter moet je rekening houden met een langere levertijd omdat onze designer ongeveer 1-2 werkdagen bezig is met het tekenen van het huis. Daarna gaat de poster naar de drukkerij waar de poster binnen 2 werkdagen op kwaliteit papier zal worden afgedrukt. Als de poster is afgedrukt zal binnen 1-2 werkdagen met spoed worden bezorgd.

Illustratie van je huis op een poster