Hulp bij ontwerpen

Poster laten maken

Maak je eigen poster voor om je een creatie in je interieur toe te voegen. Kies onze gepersonaliseerde posters of laat je idee tot leven brengen door onze designers.

Poster maken

Het maken van een poster bij de Posterkamer is een leuke activiteit voor iedereen die een gepersonaliseerde poster wilt hebben of een poster-idee tot leven wilt laten komen. Extra gaaf is dat je jouw idee via onze webshop kan worden aangeboden.

Posters voor je eigen interieur

Geef familie en vrienden een kijkje als jij pronkt met je eigen ontworpen poster thuis.

persoonlijke posters

Maak je interieur weer iets persoonlijker met een gepersonaliseerde of eigen je eigen poster-idee.

je poster in onze webshop

Ontvang je poster gratis thuis als wij deze in onze webshop zullen publiceren.

hoe werkt het - poster maken

poster laten maken

Heb je een idee dat je graag wilt uitwerken op een poster? Gaaf! Wij staan namelijk voor je klaar om te helpen met het maken van de poster. Daarbij volg je de onderstaande punten.

je eigen idee op papier zetten

Zet je idee voor het maken van een poster op papier, pak een potlood en begin met het schetsen van jouw idee. Niks is fout, slecht of lelijk. Juist hiervoor is de schetsfase bedoeld. Zodra je het idee op papier heb gezet dan ga je door naar stap 2.

poster idee schetsen

je idee delen met de posterkamer

Je gaat jouw idee delen met de Posterkamer. Wij moeten het idee goedkeuren om te kijken of het idee naar ontwerp haalbaar is. Onze tip: geef een goede beschrijving en een schets van jouw idee. En onthoud, niets is te gek.

samen aan de slag

We zijn er bijna. Je hebt je idee ingestuurd dus we kunnen aan de slag met het ontwerp. Samen hebben we telefonisch contact gehad om de stijl van de poster te bespreken. Ons team kijkt ernaar uit om ermee aan de slag te gaan en je poster te gaan maken. Binnen 2 werkweken zullen we onze eerse versie aan je tonen.

poster maken bij de posterkamer

de poster in je huis

Je kunt alvast nadenken over waar je de poster in het interieur gaat ophangen. Want de ontwerpfase is afgerond en je eigen poster-idee is onderweg naar jouw thuis. Je krijgt van ons nog handige informatie hoe je de poster het best thuis kan decoreren.