Samenwerken

Ben jij een blogger, vlogger, influencer of een ondernemer met een (web)winkel? De Posterkamer wil graag samenwerken met jou. Samenwerken organiseren we op verschillende manieren zoals een leuke winactie, promoten van onze posters via een blog of vlog of je kan onze posters ook aanbieden in jouw (web)winkel met vele voordelen. Bekijk hieronder onze samenwerk-pakketten voor meer informatie. 

Samenwerken als wederverkoper

Heb jij een eigen (web)winkel? Dan willen we dolgraag samenwerken met jou. Maak een unieke poster selectie uit ons productaanbod en biedt de posters aan voor jouw consumenten. Wij leveren een proefdruk en materiaal voor de website of webshop voordat we samen van start gaan. Daarnaast kun je gebruik maken van onze diensten zoals het laten printen van de posters, de verzending en de personalisatie van iedere poster. 

Een winactie

Ben jij een blogger, vlogger of maak je gebruik van een andere vorm als “influencer” ? Samen organiseren we een leuke winactie met de posters van de Posterkamer waarin we allebei in de ‘spotlight’ komen te staan. De winactie kan in de vorm zijn van het ontvangen van “likes”, “followers” of een “contest”. Heb jij een origineel idee? Neem contact met ons op via info@deposterkamer.nl

Een product review schrijven

Kan jij lekker schrijven? Dan mag je voor ons aan de slag om een eerlijke product review over de Posterkamer en de desbetreffende poster te schrijven. In jouw review schrijf je bijvoorbeeld over de service, de kwaliteit van de poster en de snelheid van de bezorgdienst. Lucht je hart met jouw tekstuele kunsten en help jouw lezers met toffe inspiratie. 

Gastblogger

Zelf zijn we niet hele actieve bloggers en daarom zijn we momenteel opzoek naar gastbloggers voor de Posterkamer. Onderwerpen zullen er genoeg zijn. Je schrijft over onderwerpen die te maken hebben met onze posters, wanddecoratie, interieur trends en alles daar omheen. Wij hebben alvast een lijstje voor je klaarstaan maar je mag ook jouw eigen inspiratie kwijt. 

Wholesalers en (web)winkels waarmee we samenwerken