Gepersonaliseerde poster
voor unieke momenten
Maak een gepersonaliseerde poster en
voeg een persoonlijke touch toe aan je interieur.
Super leuke geboorteposter besteld
Paar posters besteld voor me schoonzus. Geweldige kwaliteit!!
Erg tevreden met het resultaat.

Erg tevreden met het resultaat en ook zeker met de service. Ik zal Deposterkamer zeker aanraden.

Super service !! Lieve mensen Echt de moeite waard om iets te bestellen
Vera Kuurman
Super service !!
Hele mooie kwaliteit posters! Snelle levering en super service. Ik ben blij!
Patricia
Hele mooie kwaliteit posters
Mooie poster en heel netjes aangeleverd. Een prachtig cadeau voor een speciale gelegenheid. Dankjewel.
Eva
Mooie poster en heel netjes…

Eenvoudig een poster maken

Een gepersonaliseerde poster cadeau geven voor een geboorte is een herinnering voor al- en altijd! Het ontvangen van een kraamcadeau waar de naam van je net geboren dochter of zoon op staat geprint is misschien wel het leukste cadeau om te ontvangen. Het babykamertje is vrij nieuw en jouw kraamcadeau krijgt direct een mooie plek in het kamertje.

De geboorteposters hebben we met verschillende hippe prints! Hierbij kan je denken aan een geboorteposter met een dierenprint, sterrenstelsel op datum of een samenvatting van de geboortedag.

Als de baby is de kamer is ontgroeit dan blijft het kraamcadeau met naam een van de dierbaarste herinneringen voor later. Deze krijgt een mooie plek naast de geboortekaartjes, de eerste knuffel, melktandjes etc. Wie maak jij blij?
Babykamer poster

Origineel gepersonaliseerd huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau moet origineel, persoonlijk en leuk zijn om te krijgen. Op internet lees en zie je een hoop artikelen met de ‘top 10 beste huwelijkscadeaus’ of ‘De meest originele huwelijkscadeaus’ etcetera. Maar bij de Posterkamer zijn we het er over eens dat een gepersonaliseerde poster met de naam van de bruid en de bruidegom, of de trouwdatum op geprint kan worden eigenlijk het meest origineel is, zoals deze huwelijksposter. Je kan zelfs door onze designer zelf een poster laten ontwerpen met bijvoorbeeld een afdruk van de huwelijkskaart. Zijn jullie over gehaald om deze gepersonaliseerde poster als huwelijkscadeau te geven? Wij zorgen voor een snelle levering en je kan zelfs achteraf betalen.

Gepersonaliseerd housewarming cadeau

Als je pas een nieuw huisje heb of je heb vrienden die pas zijn verhuisd dan is het leuk om jezelf of hun te verrassen met een moderne poster voor in het interieur. Vele van onze housewarming cadeaus kunnen bij ons worden gepersonaliseerd. Wij hebben bijvoorbeeld hippe posters met een print van je woonplaats erop, het huisnummer van je huisje en nog veel meer posters die gepersonaliseerd kunnen worden voor je eerste, tweede of derde huisje.

Gepersonaliseerde posters maken

Gepersonaliseerde posters zijn persoonlijke posters. Wist jij nog niet wat je cadeau wilde geven aan je vriend, vriendin of kennis? Met een persoonlijke poster maak je iedereen enthousiast!

Persoonlijke posters

Een gepersonaliseerde poster zorgt voor een persoonlijk tintje in huis. Met een persoonlijke poster creëer je een uniek stukje wanddecoratie dat zorgt voor meer “eigen” en een stukje trots. De posters bieden wij voornamelijk aan in de vorm van persoonlijke momenten. Hierbij kan je denken aan een poster voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, housewarming of een ander uniek moment. Het enige wat jij hoeft te doen om een persoonlijke poster te bestellen, is een persoonlijke poster binnen de categorie unieke momenten te kiezen. Daarna hoef je alleen nog maar je wensen door te geven aan onze designer. Makkelijk toch? Bij een bestelling van gepersonaliseerde posters bieden we vaak de opties om een naam, adresgegevens en een persoonlijke boodschap of quote op de poster te laten printen. Ook kan je zelf de kleur bepalen zodat deze past bij de ruimte waar de poster wordt gedecoreerd.

Gepersonaliseerde cadeaus voor speciale momenten

Een persoonlijke poster is een uniek cadeau voor je vader, moeder, zus, broer, vriend, vriendin en iedereen die je lief is. Tijdens het eerste volgende moment waarop jullie samen of allemaal bij elkaar zijn zal jij het hart of de show stelen met een gepersonaliseerd cadeau. Het leuke bij een persoonlijke poster is dat jij als cadeaugever er bijna niets aan hoeft te doen maar de gelukkige wel denkt dat jij er heel veel moeite voor hebt gedaan. Hoe easy is dat? Je bent van de gemakken voorzien want wij doen de poster voor je maken, je kan de poster tot op het laatste moment bestellen, we controleren de print en als je wilt dan pakken we hem zelfs nog voor je in. Wie ga jij verrassen?

Kwaliteit en formaat van een gepersonaliseerde poster

De gepersonaliseerde posters hebben een glanzende uitstraling omdat het papier aan twee kanten is gestreken. Dit wordt ook wel houtvrij gesatineerd genoemd. Onze posters zullen op ten duur niet vergelen. Wij hebben de lignine uit het papier verwijderd waardoor wij deze issue voorkomen. Onze posters worden standaard aangeboden op A3 en A4 formaat. In de toekomst zullen wij onze formaten voor de gepersonaliseerde posters uitbreiden en mogelijk maken om zelf de een gewenste formaat op te geven. Wij houden je hierover op de hoogte als jij bent ingeschreven in onze nieuwsbrief.

Kies een taal

× Gratis proefdruk?