gepersonaliseerde posters

Maak een gepersonaliseerde poster en voeg een persoonlijke touch toe aan je interieur.

Wij zijn erg blij met onze stadsposter! Vriendelijk geholpen en super mooi resultaat.
lisa brouwer

populaire gepersonaliseerde posters

Poster met plaatsnaam de posterkamer

Woonplaats poster

Vanaf € 28,95

Geboorteposter met foto

Vanaf € 28,95

Spotify Glasplaat

Vanaf € 28,95

Starmap poster

Vanaf € 28,95
Vorige
Volgende

kies je poster

Kies een poster categorie en een poster die je gaaf vindt voor thuis.

personaliseer de poster

Bepaal zelf de teksten, kleuren en afbeeldingen voor op de poster.

bestel de poster

Preview van de poster naar wens? Voeg de poster toe aan je winkelmandje.

decoreer!

Binnen 2-3 werkdagen is de poster bij jou thuis gearriveerd.

zelf een stadsposter maken

Ontwerp je eigen stadsposter met een plattegrond van je dorp of stad bij de Posterkamer. Personaliseer de city map met je eigen o.a. je eigen naam en kies zelf de stijl van de kaart.
Gepersonaliseerde poster van je stad maken
Personaliseer je sterrenhemel poster

maak je eigen starmap poster

Print de sterrenhemel van een bijzondere herinnering op een gepersonaliseerde poster. Een bijzondere manier voor het vastleggen van unieke momenten zoals een bruiloft, geboorte, verjaardag, verloving en meer.

personaliseer je eigen huisdier poster

Gek op je huisdier? Maak een mooie poster van je hond, kat, hamster, konijn of een ander huisdier. Upload eenvoudig een foto van je huisdier en wij zorgen voor een unieke gepersonaliseerde poster van jouw vriend.
Personaliseer formule 1 poster

jouw favoriete formule 1 circuit of team thuis aan de wand

Ben jij een echte liefhebber van de Formule 1? Bij de Posterkamer print je onder andere jouw favoriete circuit of team op een gepersonaliseerde poster. Kies zelf de kleur van Ferarri rood tot Red Bull Blauw.

maak en personaliseer je eigen geboorteposter

Pimp de babykamer met een stoere of lieve geboorteposter. Personaliseer alle gegevens op de poster en krijg direct een live preview hoe de geboorteposter met jouw gegevens eruit ziet.
Geboorteposter personaliseren
Spotify Glasplaat van the Weeknd

jouw herinnering op je eigen spotify glasplaat

Heb jij een mooie herinnering naar een specifiek muzieknummer of album? Personaliseer je Spotify Glasplaat met je eigen foto, titel en subtitel.

wij personaliseren iedere poster in onze collectie met jouw wensen

Hoi, mijn naam is Yorick van de Posterkamer en ik doe onder andere de vormgeving van de gepersonaliseerde posters. Heb jij een specifieke wens of een gepersonaliseerde poster besteld dan zorg ik dus ervoor dat alles goed verloopt.

veel gestelde vragen over gepersonalisserde posters

Gepersonaliseerde poster maken

Gepersonaliseerde posters zijn persoonlijke posters. Wist jij nog niet wat je cadeau wilde geven aan je vriend, vriendin of kennis? Met een persoonlijke poster maak je iedereen enthousiast!

persoonlijke posters

Een gepersonaliseerde poster zorgt voor een persoonlijk tintje in huis. Met een persoonlijke poster creëer je een uniek stukje wanddecoratie dat zorgt voor meer “eigen” en een stukje trots. De posters bieden wij voornamelijk aan in de vorm van persoonlijke momenten. Hierbij kan je denken aan een poster voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, housewarming of een ander uniek moment.Het enige wat jij hoeft te doen om een persoonlijke poster te bestellen, is een persoonlijke poster binnen de categorie unieke momenten te kiezen. Daarna hoef je alleen nog maar je wensen door te geven aan onze designer. Makkelijk toch? Bij een bestelling van gepersonaliseerde posters bieden we vaak de opties om een naam, adresgegevens en een persoonlijke boodschap of quote op de poster te laten printen. Ook kan je zelf de kleur bepalen zodat deze past bij de ruimte waar de poster wordt gedecoreerd.

Gepersonaliseerde cadeaus voor speciale momenten

Een persoonlijke poster is een uniek cadeau voor je vader, moeder, zus, broer, vriend, vriendin en iedereen die je lief is. Tijdens het eerste volgende moment waarop jullie samen of allemaal bij elkaar zijn zal jij het hart of de show stelen met een gepersonaliseerd cadeau. Het leuke bij een persoonlijke poster is dat jij als cadeaugever er bijna niets aan hoeft te doen maar de gelukkige wel denkt dat jij er heel veel moeite voor hebt gedaan. Hoe easy is dat? Je bent van de gemakken voorzien want wij doen de poster voor je maken, je kan de poster tot op het laatste moment bestellen, we controleren de print en als je wilt dan pakken we hem zelfs nog voor je in. Wie ga jij verrassen?

Kwaliteit en formaat van een gepersonaliseerde poster

De gepersonaliseerde posters hebben een glanzende uitstraling omdat het papier aan twee kanten is gestreken. Dit wordt ook wel houtvrij gesatineerd genoemd. Onze posters zullen op ten duur niet vergelen. Wij hebben de lignine uit het papier verwijderd waardoor wij deze issue voorkomen.Onze posters worden standaard aangeboden op A3 en A4 formaat. In de toekomst zullen wij onze formaten voor de gepersonaliseerde posters uitbreiden en mogelijk maken om zelf de een gewenste formaat op te geven. Wij houden je hierover op de hoogte als jij bent ingeschreven in onze nieuwsbrief.