Kraamcadeau

Heb je al een ontwerp? Stuur deze naar ons toe en wij kunnen hem voor je printen. Bekijk de voorwaarden voor het aanleveren hier.

Kraamcadeau met naam - geboorteposter - de posterkamer
Super service !! Lieve mensen Echt de moeite waard om iets te bestellen
Vera Kuurman
Super service !!
Hele mooie kwaliteit posters! Snelle levering en super service. Ik ben blij!
Patricia
Hele mooie kwaliteit posters
Mooie poster en heel netjes aangeleverd. Een prachtig cadeau voor een speciale gelegenheid. Dankjewel.
Eva
Mooie poster en heel netjes…

Gepersonaliseerde geboorteposters

Kraamcadeau met naam

Een kraamcadeau met naam zorgt ervoor dat je de nieuwe mama en haar baby verrast. Wij hebben posters voor de babykamer in verschillende stijlen en prints. De geboorteposters van de Posterkamer zorgen ervoor dat een geboorte een blijvende herinnering is voor aan de muur.

Kraamcadeau met naam cadeau geven

Een kraamcadeau met naam is de meest persoonlijke verrassing die je cadeau kan geven. Bij de Posterkamer hebben wij geboorteposters voor de babykamer en kinderkamer. De persoonlijke poster als kraamcadeau kan worden geprint met alle geboortegegevens en een persoonlijke tekst. Dit maakt het erg origineel om een poster met naam als kraamcadeau te geven. De babyposter geef je cadeau aan de mama en papa van de baby! De kraamcadeau met naam is een unieke verrassing die er gelijk voor zorgt dat de babykamer van het kindje gelijk een persoonlijk nestje zal worden. Ook leuk is dat de geboorteposter naarmate het kindje groeit en ouder wordt niet zal worden weggegooid. Het kraamcadeau met naam en de rest van de geboortegegevens is namelijk een blijvende herinnering voor in de babykamer.Wij hebben geboorteposters voor zowel jongetjes als meisjes. Het unieke kraamcadeau met naam kan als verrassing worden gegeven met verschillende prints, stijlen en kleuren: wij hebben geboorteposters in het roze, baby blauw en in alle trendy pasteltinten van 2019. Ook vinden wij het erg leuk om de posters voor de babykamer vaak te voorzien van een leuke dierenprint.Wanneer je het kraamcadeau met naam hebt gegeven dan heeft jouw persoonlijke kraamcadeau een speciale plek in de babykamer veroverd. De geboorteposter kan je namelijk in een van onze leuke lijsten aan de muur ophangen of je plaatst deze op een speelse manier tegen de wand aan.

Gepersonaliseerd kraamcadeau

Wij maken posters die we zelf ook mooi vinden en graag cadeau doen! Maar het kan altijd gebeuren dat jouw smaak of wens niet in ons aanbod staat. Dan jij jouw jouw idee voor een kraamcadeau met naam aan ons door mailen zodat we dit alsnog voor je kunnen maken. Je kan er dan voor kiezen om bijvoorbeeld het geboortekaartje als geboorteposter te laten printen. Maar vast en zeker heb je zelf ook nog genoeg creatieve ideeën! Je kan het ons laten weten via info@deposterkamer.nl

Kraamcadeau kopen

Een super groot voordeel van een kraamcadeau met naam bestellen bij de Posterkamer is dat je eerst een gratis proefdruk kan aanvragen. Bij vele andere handwerk producten moet het product direct worden geproduceerd waardoor proefdrukken niet mogelijk zijn. Maar wij kunnen eerst heel makkelijk een voorbeeld maken met de poster als kraamcadeau met naam. De babyposter wordt uitvoerig gecontroleerd en direct vanuit de drukkerij verzonden. Hierdoor hebben wij een snelle levertijd van 2 – 3 dagen! Andere posters kopen? Klik dan hier.