Origineel kraamcadeau met naam

Wil je een gepersonaliseerd kraamcadeau? Wij maken geboorteposters met de belangrijkste gegevens van de geboortedag.

Ontvang een gratis poster proefdruk voor een uniek kraamcadeau

Vraag eenvoudig een proefdruk aan van jouw kraamcadeau via WhatsApp. 

Een ontzettend leuk kraamcadeau laten maken met de belangrijkste geboortegegevens op een poster afgedrukt.
milou

Opzoek naar een kraamcadeau op naam?

Hallo! Ik heet Yorick - ik ben o.a. de grafisch ontwerper van de Posterkamer. Wij maken gepersonaliseerde kraamcadeaus op een poster afdruk. Wij hebben een uitgebreide collectie voor jongens en meisjes. Liever een maatwerk proefdruk? Wij helpen je gratis!

Beoordelingen van anderen die een kraamcadeau kochten

Beoordelingen van anderen die een kraamcadeau kochten

Veel gestelde vragen over Kraamcadeau met naam

Origineel kraamcadeau bestellen

Heb jij iemand in de omgeving die pas mama of papa is geworden? Natuurlijk wil je die verassen met een origineel kraamcadeau. Wij hebben een unieke collectie met geboorteposters die kunnen worden gepersonaliseerd. Wij leveren de geboorteposters binnen 2-3 werkdagen waardoor je al snel over een originele kraamcadeau kraamcadeau met naam poster beschikt.

Kraamcadeau met naam personaliseren

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van geboorteposters in allerlei prints, stijlen en formaten. In onze collectie vindt je een klein aanbod posters die leuk zijn om als kraamcadeau te geven. Al onze posters voor in de babykamer kan je personaliseren met bijvoorbeeld de naam, een leuke tekst en belangrijke gegevens zoals de geboortedatum, het gewicht enzovoort. Verder maak je jouw kraamcadeau uniek door een mooie print op de poster te laten afdrukken zoals de originele sterrenhemel, een baby 1:1 op schaal of een mooi opgemaakte samenvatting van de geboortedag.

Een baby cadeau bestellen

De posters op naam zijn niet alleen leuk voor de kersverse ouders maar ook voor de baby zodra zij “volwassen” worden. Het is een unieke herinnering die altijd zal worden bewaard. Misschien niet meer in hun baby- of slaapkamer maar wel bij de eerste babyspulletjes. 

Poster met sterren en dieren in de babykamer