Geboorteposter Summary
Maak een mooie samenvatting van de geboortedag. Bepaal zelf de kleuren en de teksten voor op de poster.
Poster hulp chat en trustpilot
naam SWEET MATTHIJSE TROTS, BLIJ EN GELUKKIG 13.08.19 TUESDAY 02.34 PM TIME 2746 GR WEIGHT ROTTERDAM 51º55'27.91" N 4º28'39.84" E 14° Leo 49 CM LENGTH
Maak een Geboorteposter Summary

    De zwarte lijn en witruimte wordt handmatig aangepast.

Onze voordelen
kwaliteit in beeld
De Posterkamer Banner - posters
Papier speciaal uitgezocht voor posters
Onze posters worden afgedrukt op op stevig papier. Het papier is licht glanzend maar zeker niet glossy. Het papier is stevig en kreukt hierdoor ook minder snel.
Sterrenhemel posters
Kwaliteit van de lijsten
Onze lijsten gemaakt van aluminium (tenzij anders aangegeven) hebben een ovale rand rondom de lijst van 9mm. De plaat aan de voorkant is helder en 2mm dik. Aan de achterkant is een wisselsysteem toegevoegd.

Geboorteposter Summary maken en kopen

Wil jij je eigen geboorteposter maken? Dit is de ‘Summary poster’ uit de categorie geboorteposters. Het is een unieke poster voor in de babykamer. De poster maakt het mogelijk om op een unieke manier de babykamer te decoreren of nieuwe ouders mee te verassen tijdens de kraamvisite.

De poster heeft een minimalistische stijl dat is geïnspireerd van het ‘Scandinavische Design’. Belangrijke gegevens van de geboorte zoals de geboortedatum, het tijdstip en het gewicht van de baby is afgedrukt op de poster. Dit maakt van de geboorteposter een tastbare herinnering die het leven lang zal mee blijven gaan. Verder is er op een speelse manier sterrenbeeld van de baby geïllustreerd.

Jij kan de geboorteposter dus volledig personaliseren met de geboortegegevens, het kiezen van de kleur en het sterrenbeeld. Heb je extra wensen? Neem dan eenvoudig contact met ons op via WhatsApp zodat wij je verder kunnen helpen.

De poster over de baby wordt op jouw aangegeven formaat afgedrukt. Dit doen wij op hoog kwaliteit papier van 190 grams. Ook kunnen wij zorgen voor de lijst die we op maat maken. Bekijk alle lijsten op deze pagina.

  • Wij leveren binnen 2-3 werkdagen
  • Personaliseer de poster met je eigen gegevens
  • Kies een kleur dat past bij de babykamer
  • Ontvang op aanvraag een gratis proefdruk via WhatsApp
samenvatting van de geboortedag