2e poster, 20% korting
Kies het formaat die je wilt bestellen, vul "2" in bij het kiezen van het formaat, en de korting wordt automatisch toegepast (alleen geldig bij dezelfde posters).
Woonplaats poster
Een unieke en originele woonplaats poster van jouw stad of dorp inclusief coördinaten van de woonplaats.
Poster hulp chat en trustpilot
Nederland 52ยบ11'54.81" N 5ยบ05'23.2" E Jouw plaatsnaam
Maak een Woonplaats poster

    Voor het tonen van 'enkel de locatie' hebben wij geen live preview. Vraag daarom een gratis proefdruk aan via WhatsApp of ons contactformulier.

    Laat het veld leeg als je de coördinaten door ons wilt laten toevoegen.

Onze voordelen
kwaliteit in beeld
De Posterkamer Banner - posters
Papier speciaal uitgezocht voor posters
Onze posters worden afgedrukt op op stevig papier. Het papier is licht glanzend maar zeker niet glossy. Het papier is stevig en kreukt hierdoor ook minder snel.
Sterrenhemel posters
Kwaliteit van de lijsten
Onze lijsten gemaakt van aluminium (tenzij anders aangegeven) hebben een ovale rand rondom de lijst van 9mm. De plaat aan de voorkant is helder en 2mm dik. Aan de achterkant is een wisselsysteem toegevoegd.

Woonplaats poster maken en kopen

Haal een poster van jouw woonplaats in huis

De mooiste straatjes, het vlakke land of het oude centrum van jouw woonplaats geprint op een poster. Aan de schoonheid van jouw dorp of stad geen gebrek. Iedere woonplaats heeft zo haar eigen charmes die jij nu op een woonplaats poster kan laten printen. Geniet van het dorp Heerjansdam of kies voor andere steden van over de hele wereld. Er zijn genoeg steden waar jij vast een mooie moment mee heb beleefd. Dus zoek jij nog iets voor in huis of ben je opzoek naar een speciaal cadeau? Dan gaat niets boven een poster van je eigen woonplaats.

Alle locaties op de woonplaats poster

Nederland, Belgie of andere landen in Europa kennen samen heel veel dorpen, wijken en steden op de wereld. Je kunt daarom ook allerlei woonplaatsen laten printen bij de Posterkamer. De ene keer kies je voor jouw favoriete vakantiebestemming, terwijl je de volgende keer kiest voor de locatie waar je bent getrouwd. Word jij altijd blij van een andere specifieke locatie? Dan heb je geluk, want voortaan kan jij hier altijd jouw eigen dorp of stad op een poster laten printen.

Een stadsposter maken wanneer jij dit wilt

De Posterkamer is erg bekent van het maken van je eigen stadsposter, dus het is niet gek als je hier toevallig onze website bezoekt dat je straks weg gaat met een poster van je woonplaats. Wil je liever een poster van een populaire stad? Dat is ook geen probleem! Wij hebben vele posters in onze collectie stadsposters al toegevoegd. Maar je kunt er dus ook voor kiezen om online je eigen woonplaats poster te maken. Dit kan je gewoon doen tijdens het werken achter je computer of thuis met de benen omhoog via je mobiele telefoon.

Een woonplaats poster bestellen

Wil je een poster maken? Dat heb je zo gedaan! Volg de hieronder aangegeven stappen en jij hebt binnen enkele dagen de poster thuisbezorgd. Betalen kan met iDeal, Creditcard en ook Paypal!

  1. Vul je adres in om een live preview te zien
  2. Verschuif de kaart zoals jij deze wilt hebben
  3. Kies een gave stijl van de kaart uit
  4. Betaal direct online of achteraf
  5. Hang de poster thuis op!
Poster van je woonplaats