Blog

De top 5 persoonlijke cadeaus voor een housewarming in 2023

Wat geef je cadeau bij een housewarming

Het is weer zo ver: een goede vriend of familielid heeft net een nieuw huis gekocht! Een housewarming is de ideale gelegenheid om het nieuwe thuis te vieren en je blijdschap te tonen voor de nieuwe eigenaren. Maar wat geef je cadeau? In 2023 is het helemaal de trend om een persoonlijk cadeau te geven, iets wat aansluit bij de interesses en de stijl van de ontvanger. En gelukkig zijn er talloze leuke opties om uit te kiezen.

Van stadsposters tot planten: de beste cadeau-ideeën voor een housewarming

Een van de leukste cadeaus voor een housewarming is een stadsposter van de Posterkamer. Deze poster kan je personaliseren met je eigen woonplaats en zelfs met je eigen tekst. Zo kun je een unieke en persoonlijke poster cadeau geven die perfect past bij het nieuwe huis van de ontvanger. Bij de Posterkamer hebben ze ook andere toffe posters, zoals een poster met een tekening van het huis zelf.

top 5 housewarming cadeaus bij de Posterkamer

Van groepscadeaus tot abonnementen: de beste cadeaus voor elk budget

Maar er zijn nog veel meer leuke persoonlijke cadeaus om te geven voor een housewarming. Bijvoorbeeld:

  • Een plant die past bij het karakter van de nieuwe eigenaren: kies voor een plant die gemakkelijk te verzorgen is en die past bij de stijl van het huis. Bijvoorbeeld, als de nieuwe eigenaren houden van rustieke en natuurlijke elementen, dan is een kamerplant met bladeren in natuurtinten een goed idee.
  • Een abonnement op een interieur magazine zoals VT Wonen: voor mensen die houden van interieurdesign en huisstijl, is een abonnement op een interieurmagazine een leuk cadeau. Zo kunnen ze blijven genieten van inspiratie en ideeën voor het inrichten van hun nieuwe huis.
  • Een dagje uit: soms hebben mensen die net een nieuw huis hebben gekocht het gevoel dat ze even uit het stof moeten ontsnappen. Een dagje uit is dan een leuk cadeau om te geven. Zo kunnen ze even ontspannen en genieten van een leuke activiteit samen.
  • Een groot cadeau met een vriendengroep: als je met een vriendengroep wilt geven, kun je overwegen om een groter cadeau te geven. Bijvoorbeeld, een robotstofzuiger, LED-verlichting met een app of een andere must-have voor het huis.

Antwoorden op de meest gestelde vragen over het uitzoeken van een housewarming cadeau

De meest gestelde vragen over het uitzoeken van een persoonlijk cadeau voor een housewarming:

  1. Wat geef je ongeveer uit als je alleen bent voor een housewarming cadeau? Het is moeilijk om een specifiek bedrag te noemen, omdat het hangt af van je budget en de relatie met de ontvanger. In het algemeen is het een goed idee om iets te geven wat je zou geven als je aanwezig zou zijn bij de housewarming zelf. Dus als je normaal gesproken een cadeau van $50 of meer zou geven, dan is dat een goed uitgangspunt. Als je een kleiner budget hebt, kun je overwegen om iets persoonlijks te geven, zoals een zelfgemaakte kaart of een klein zelfgemaakt cadeau.
  2. Wat is het juiste moment om een cadeau te geven voor een housewarming? Het is gebruikelijk om een cadeau te geven wanneer je de housewarming bezoekt, maar als je niet in staat bent om aanwezig te zijn, is het ook gepast om een cadeau te sturen of te geven wanneer je de ontvanger weer ziet. Het is belangrijk om te onthouden dat het de gedachte is die telt, dus als je een cadeau geeft wanneer je de ontvanger weer ziet, laat dat dan ook blijken in een kaart of brief.
  3. Wat geef je als iemand het huis uit gaat? Als iemand het huis uit gaat, kan het moeilijk zijn om een gepast cadeau te vinden. Een goed idee is om iets te geven wat de ontvanger kan gebruiken in hun nieuwe woning, zoals een mooie plant of accessoire voor het huis. Als je niet zeker weet wat iemand precies zou willen, kun je altijd een cadeaubon voor een lokale winkel of dienst geven, zodat ze zelf iets kunnen uitkiezen wat ze leuk vinden en wat past bij hun nieuwe huis.

Laat je creativiteit de vrije loop: de leukste housewarming cadeaus om te geven

Ontdek de trend van 2023 voor housewarming cadeaus met onze top 5 leuke en persoonlijke cadeau-ideeën. Van stadsposters tot planten, we hebben iets voor elk budget en elke smaak. Bekijk ook onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het uitzoeken van een housewarming cadeau.

Ik hoop dat deze tips je helpen bij het uitzoeken van een leuk en persoonlijk cadeau voor een housewarming. Als je op zoek bent naar iets unieks en tofs, neem dan zeker een kijkje bij de stadsposters van de Posterkamer. Maar onthoud, het gaat om de gedachte die telt, dus kies iets wat aansluit bij de interesses en de stijl van de ontvanger en laat je creativiteit de vrije loop.

Veel succes met het kiezen van het perfecte cadeau voor een housewarming!

meer blogs van de Posterkamer

Stap-voor-stap gids voor het maken van een Gallery Wall in je huis

Stap-voor-stap gids voor het maken van een Gallery Wall in je huis

Poster van Amsterdam

Amsterdamse posters: de perfecte aanvulling op je interieur

Poster van Rotterdam kopen

Waarom een poster van Rotterdam in het huis van iedere Rotterdammer hoort