Blog

Spotify Glasplaat scoren? Nieuw bij de Posterkamer

Blog over Spotify Glasplaat bij de Posterkamer

Het ontwerp van de Spotify Glasplaat trok al bij vele bezoekers de aandacht. Waar Spotify zich richt op het design van hun media en de streamingdienst online, daar doen wij jouw favoriete Spotify Album op een glasplaat in huis halen.

Heel eerlijk; Ook wij zagen dat de interesse toenam op Social Media in de Spotify Glasplaat. Wat ons erg opviel was dat ieder ontwerp van de Spotify Glasplaat bij iedere winkel was verouderd. Dus wij hebben onze mobiel gepakt, de applicatie Spotify geopend en zijn het applicatie scherm gaan natekenen.

Alles wat je als muziekliefhebber moet weten

De Spotify Glasplaat is ontworpen voor de muziekliefhebber die echt de favoriete album of artiest in huis wilt halen. Alle artiesten en album die bekend zijn kunnen op het Spotify Album worden afgedrukt. Maar zoals je weet is zo’n Spotify Glasplaat veel meer dan een “album op glas”. Ook dit product van de Posterkamer is weer een ultiem cadeau voor iedereen die je kent.

Zie je het al voor je? Tussen al je oude discs staat ook jouw persoonlijke Spotify Glasplaat. Een uniek cadeau voor jezelf of een ander met je naam, tekst en je eigen foto. Perfect om eens weg te geven voor een verjaardag of een andere speciale gelegenheid.

Spotify Glasplaat is een logisch kunstitem voor in huis

De Spotify Glasplaat is een logisch pronkstuk voor in deze tijd. Het is modern en het heeft een tijdloos design. Met de Spotify Glasplaat kan je weer een bijzonder moment van vroeger in huis halen. Ook is het mogelijk om de Spotify Barcode op de gasplaat met je mobiel te scannen en direct het album op je smartphone afspeelt.

Een Spotify Glasplaat maken

Je wilt Spotify Pronkstuk in huis of cadeau geven? Het maken van het album op acrylglas is erg makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is alle gegevens invullen op de product pagina van de Spotify Glasplaat. Ook kun je zelf een eigen foto uploaden om het album te kiezen. Kan je geen foto van het juiste album vinden? Dan zullen wij deze gewoon later voor je toevoegen.

meer blogs van de Posterkamer

Stap-voor-stap gids voor het maken van een Gallery Wall in je huis

Stap-voor-stap gids voor het maken van een Gallery Wall in je huis

Poster van Amsterdam

Amsterdamse posters: de perfecte aanvulling op je interieur

Poster van Rotterdam kopen

Waarom een poster van Rotterdam in het huis van iedere Rotterdammer hoort