Blog

Ontdek onze poster met foto of collage

Poster met foto collage | De Posterkamer

Als je de Posterkamer volgt dan heb je de deze foto posters vast al wel voorbij zien komen: foto poster en de fotocollage poster. Al een aantal keer kregen we de opmerking waarom je bij ons nog geen poster met een persoonlijke foto kon laten afdrukken, nu hebben we eindelijk naar jullie geluisterd. De witte muur in de woonkamer of slaapkamer kun je mooi upgraden met een fotocollage van je vakantie of dierbare foto met een speciale herinnering.

De afgelopen maand zijn we druk bezig geweest met het ontwerpen van de foto poster. Dit vinden we erg leuk om te doen en na een aantal proefdrukken kunnen we de poster dan eindelijk publiceren in onze online winkel. Jullie weten natuurlijk dat wij enkel posters hebben die je kan personaliseren met bijvoorbeeld je naam, dus bij iedere nieuwe poster moet er vaak een nieuw stukje techniek worden ontwikkeld voor de website: dit keer moest het mogelijk zijn om direct je foto op de poster te zien na het uploaden van de foto.

Nu dit allemaal gelukt is kunnen jullie jezelf of anderen verassen met een unieke poster.

Poster met je eigen foto’s

Bij de Posterkamer hebben we 2 posters waarin jij 1 of meerdere foto’s kan toevoegen. De eerste foto poster is ontzettend leuk om een grote foto van jezelf of een leuke herinnering op te plaatsen. De foto kan je voorzien van een eigen tekst om de poster nog persoonlijker te maken. Ook kan je zelf aan de slag om je eigen collage te laten afdrukken. Dit is erg leuk als je pas een gave vakantie heb meegemaakt, binnenkort een verjaardag heb van een goede vriend of vriendin of als je je eigen kamer weer even wilt op-freshen.

Hoe maak je een poster foto?

Het maken van een poster met foto is gelukkig niet ingewikkeld en iedereen kan dit zelf doen. Je maakt eerst voor jezelf de keuze of je een collage wilt maken of gewoon 1 foto in het groot wilt laten uitprinten. Als je de keuze heb gemaakt dan zoek je de juiste poster bij ons in de winkel en ga je verder aan de slag met het personaliseren van je poster. Je begint met het uploaden van de foto(s) die je op de poster wilt toevoegen. Daarna heb je de mogelijkheid om zelf tekst aan de poster toe te voegen zoals een titel, subtitel en omschrijving onder de poster. Als je klaar bent om de poster te bestellen dan kan je nog een bijpassende lijst toevoegen aan je bestelling.

Zorg ervoor dat de poster met foto past bij het interieur

Natuurlijk willen we allemaal dat de poster past bij het interieur van ons huis. Gelukkig hoeft die niet perse bij zo’n persoonlijke poster. Maar als je nou toch zo kritisch bent, hoe kan ik je dan wel voor zorgen dat de poster past bij het interieur?

Het meest eenvoudige is om vooraf een paar foto’s te maken in je interieur van de plek waar je de poster wilt laten zien. En kijk dan eens goed naar de kleuren, tinten en tonen die in de foto’s te naar voren komen. Door verschillende foto-bewerk-apps voor iPhone en Samsung kun je de foto’s die je wilt laten afdrukken deze zelfde waardes geven door bijvoorbeeld een filter op de foto toe te voegen. Ben je nou hier erg handig mee? Probeer dan eens Photoshop te gebruiken. Adobe PS heeft een functionaliteit waarmee je dit handig kan doen.

Foto poster cadeau geven

Een persoonlijk cadeau is altijd een goed idee en daarom is het geven van een foto poster juist erg leuk. Om ons heen zien we dat veel mensen zijn verrast als zij de poster cadeau krijgen. Vooral bij kersverse ouders en opa’s & oma’s is een foto collage poster heel gewenst: Maak bijvoorbeeld een collage met 12 verschillende baby foto’s. Je zult zien dat de reactie vol blijdschap is en de poster natuurlijk een speciale plek in huis krijgt.

meer blogs van de Posterkamer

Stap-voor-stap gids voor het maken van een Gallery Wall in je huis

Stap-voor-stap gids voor het maken van een Gallery Wall in je huis

Poster van Amsterdam

Amsterdamse posters: de perfecte aanvulling op je interieur

Poster van Rotterdam kopen

Waarom een poster van Rotterdam in het huis van iedere Rotterdammer hoort