Blog

De maand van de Waterman 2021: Hoe sta jij erin?

Starmap Poster Waterman

Eindelijk weer een maand dat jij je beseft dat dit jouw favoriete maand is. Voor zulke maanden is het heel interessant om meer te weten te komen wat jij deze maand kan verwachten en meer kennis te krijgen over je karaktereigenschappen. Uiteraard geldt de maand van de Waterman maar voor een bepaalde periode van 20 januari tot en met 19 februari.

Afbeelding van Poster met Waterman

De aard van de Waterman

Ken jij de aard van de Waterman? Een tikkeltje eigenwijs en het doen van je eigen ding behoren tot de natuur van deze persoon. Maar de Waterman zal nooit forceren om hun eigen ideeën aan anderen op te leggen. Uiteraard heeft de Waterman ook veel bewondering voor anderen ondanks zij niet van een eigen standpunt zullen afwijken.

Hoe zijn de eigenschappen van een Waterman?

Voorop staat dat de Waterman veel accepteert van andere personen en daarom denken dat dit wederzijds is. Met humor probeert de Waterman anderen gelukkig te maken en zal altijd snel ter hulp schieten. Dit zorgt ervoor dat zij in verschillende situaties veel creatieve oplossingen hebben en proberen omzetten naar nieuwe kansen. De creativiteit hebben zij vooral te danken aan hun fantasie en intelligentie.

Door de sterke eigen mening van een Waterman kan de persoon zich moeilijk binden. Maar eenmaal plaatsgenomen op de praatstoel zal er geen rem zitten aan de oceaan van woorden en gesprekken. Hierin zal de Waterman er alles aan doen om begrepen te worden en loyaliteit te tonen.

Sterrenbeeld Waterman op poster

De Waterman is het elfde symbool uit de dierenriem en heeft een verbinding met “lucht”. Onder het symbool van de Waterman kom je een hoop kwaliteiten tegen die we hieronder voor je hebben opgesomd.

Kwaliteiten van de Waterman

  • Tolerant
  • Koppig
  • Opstandig
  • Wispelturig

Ben jij een Waterman? Maak je eigen unieke poster met het sterrenbeeld van de Waterman hierop afgedrukt.

meer blogs van de Posterkamer

Stap-voor-stap gids voor het maken van een Gallery Wall in je huis

Stap-voor-stap gids voor het maken van een Gallery Wall in je huis

Poster van Amsterdam

Amsterdamse posters: de perfecte aanvulling op je interieur

Poster van Rotterdam kopen

Waarom een poster van Rotterdam in het huis van iedere Rotterdammer hoort