Geboorteposter met horoscoop

Wissen
Persoonlijke poster

Op maat gemaakt

Gratis proefdruk

Aanvragen via WhatsApp

Gratis verzending

Levering 2-3 werkdagen

Achteraf betalen

Tot 2 weken

Meer informatie

  • Productbeschrijving
  • Levering
  • proefdruk
  • maattabel
Een geboorteposter voor in de babykamer met de belangrijkste gegevens van de geboortedag en een afdruk van de horoscoop. Unieke poster met gegevens van de baby erop; Binnen 2-3 werkdagen gratis thuisbezorgd;

De levertijd van deze poster is gemiddeld 2-3 werkdagen vanaf de besteldatum. Na het plaatsen van de bestelling zullen we de poster ontwerpen met jouw gegevens en laten we deze op maat printen. Nadat de poster print klaar is zal de poster uiterlijk de volgende dag worden verzonden.

Een gratis proefdruk kan via WhatsApp worden aangevraagd. De ontwerpers van de Posterkamer sturen de digitale proefdruk dezelfde dag via WhatsApp toe indien de proefdruk voor 16 uur is aangevraagd. Het krijgen van een proefdruk kan tot 22:00 uur ’s avonds. Mocht je net te laat zijn met het aanvragen of de proefdruk niet hebben ontvangen dan zal je de volgende werkdag voor 12 uur de proefdruk ontvangen. Vaak zal dit in overleg gaan met de persoon waarmee je spreekt via WhatsApp.

Formaten van posters en lijsten bij de Posterkamer

Kwaliteit in beeld

Beoordelingen via TrustPilot

Geboorteposter met horoscoop

De geboorteposter met horoscoop is een leuke poster voor in de babykamer. De geboorteposter wordt ingevuld met belangrijke gegevens van de geboortedag zoals naam, geboortedatum, gewicht en lengte. Extra leuk is dat de horoscoop van de geboortedag op de poster wordt geprint.

Geboorteposter met horoscoop maken

Geef het gewenste formaat en vul alle gegevens in het formulier van de geboorteposter met de horoscoop. De bestelling wordt door onze ontwerper gemaakt.  In het bestelproces van de geboorteposter is het mogelijk om een gratis proefdruk aan te vragen. Deze kan je dan per e-mail van ons ontvangen.

Kwaliteit

De poster wordt op stevig papier van 190 gram gedrukt en is aan twee kanten gestreken waardoor het een glanzend oppervlakte krijgt.

Levering

We werken samen met een professionele drukkerij met een snelle verwerkingstijd. Hierdoor kunnen wij alle posters, dus ook de gepersonaliseerde posters, binnen 2 tot 3 werkdagen leveren.

Kies een taal

× Gratis proefdruk?