Birth poster
Een geboorteposter een illustratie van een baby staat geprint en die 1 op 1 gelijk is aan de daadwerkelijke lengte bij de geboorte.
Poster hulp chat en trustpilot
scale 1:1 of Geboren op 01-01-21 in Amsterdam, Nederland 52 centimeter, 3200 grams
Maak een Birth poster
Onze voordelen
kwaliteit in beeld
De Posterkamer Banner - posters
Papier speciaal uitgezocht voor posters
Onze posters worden afgedrukt op op stevig papier. Het papier is licht glanzend maar zeker niet glossy. Het papier is stevig en kreukt hierdoor ook minder snel.
Sterrenhemel posters
Kwaliteit van de lijsten
Onze lijsten gemaakt van aluminium (tenzij anders aangegeven) hebben een ovale rand rondom de lijst van 9mm. De plaat aan de voorkant is helder en 2mm dik. Aan de achterkant is een wisselsysteem toegevoegd.

Birth poster maken en kopen

The Birth Poster

The Birth Poster is sinds kort ook beschikbaar bij de Posterkamer. Op basis van gegevens die je kan invoeren bij het maken van de geboorteposter personaliseer je de geboorteposter helemaal naar je smaak. In het formulier om de poster te maken is er de keuze om een bijpassende kleur te kiezen en de belangrijkste geboortegegevens op ‘The Birth Poster’ te vermelden zoals de naam, geboortedatum en lengte.

De birth poster is voornamelijk succesvol omdat de baby op schaal zal worden afgedrukt. Bij het invoeren van de lengte zal je in de live preview ook zien hoe groot de baby daadwerkelijk op de poster zal worden geprint. Ook is het mogelijk om direct een lijst aan de poster toe te voegen.

Het is erg leuk om de birth poster cadeau te geven als kraamcadeau of voor jezelf in de babykamer. De poster is een bijzondere herinnering die voor altijd zal worden gekoesterd. Ook kan je de birth poster leuk combineren met de letter poster of de poster the stars above.

birth poster bij de Posterkamer