Blog

Geboorteposters op schaal: het ultieme kraamcadeau

Geboorteposter maken op schaal bij de Posterkamer

Bij de Posterkamer bieden we een ‘must-have’ geboorteposters op schaal aan, die een prachtige en persoonlijke manier zijn om het nieuwe leven te vieren. Maar wat is een geboorteposter op schaal precies?

Een geboorteposter op schaal is een poster met een illustratie van de outline van een baby, afgedrukt op ware grootte binnen de poster. Dit betekent dat de afmetingen van de baby op de poster precies overeenkomen met de afmetingen van de pasgeboren baby in het echte leven. De geboorteposter is dus niet alleen een prachtig kunstwerk, maar ook een unieke manier om de groei van je kind te volgen.

Bij de Posterkamer kun je kiezen uit een verscheidenheid aan kleuren voor je geboorteposter op schaal. Maar het leuke is dat je de poster ook helemaal kunt personaliseren met je eigen tekst, geboortedatum en lengte. Zo kun je een unieke poster creëren die aansluit bij de persoonlijkheid van je kind en het interieur van je huis.

Hoe maak je een geboorteposter op schaal bij de Posterkamer? Het is super eenvoudig! Allereerst je de kleur van je poster en het formaat. Vervolgens voeg je je eigen tekst toe, zoals de naam van je kind en de geboortedatum. Aan het einde voer je de lengte van je baby in, zodat de poster op schaal afgedrukt kan worden. In de preview op onze website zie je direct hoe dit eruit komt te zien. Het enige wat je vervolgens hoeft te doen is de poster af te rekenen en af te wachten tot hij bij je thuisbezorgd wordt.

Een geboorteposter op schaal is een bijzonder en uniek kraamcadeau voor elke ouder. Het is niet alleen een mooi kunstwerk om op te hangen, maar ook een manier om de groei van je kind te vieren. Bekijk onze geboorteposter op schaal op de Posterkamer of maak een keuze uit onze prachtige geboorteposters.

Klik hier voor onze collectie geboorteposters of start direct met het maken van een geboorteposter op schaal.

meer blogs van de Posterkamer

Stap-voor-stap gids voor het maken van een Gallery Wall in je huis

Stap-voor-stap gids voor het maken van een Gallery Wall in je huis

Poster van Amsterdam

Amsterdamse posters: de perfecte aanvulling op je interieur

Poster van Rotterdam kopen

Waarom een poster van Rotterdam in het huis van iedere Rotterdammer hoort