Blog

4 Valentijn ideeën voor koppels

Valentijn poster bij de Posterkamer

Ben jij opzoek naar een Valentijns cadeau? Naast chocolade of een bloemetje zijn er zoveel meer unieke Valentijns ideeën. In deze blog hebben wij onze ideeën met betrekking tot Valentijn voor je genoteerd. Deze persoonlijke cadeaus zullen jouw vriend of vriendin echt gelukkig maken.

Het voordeel van onze cadeaus is dat het jouw interieur ook nog eens een mooie upgrade geeft aan je interieur!

Maak je eigen Valentijns poster voor Valentijnsdag

Bij de Posterkamer helpen we je meedenken voor een bijzonder Valentijns cadeau! Even wegstappen van het bosje rozen maar een het laten afdrukken van een unieke herinnering van jullie samen. Deze herinnering personaliseer je bijvoorbeeld met jullie eerste ontmoeting, de eerste kus of jullie eerste huisje samen. Ieder bijzonder moment kan je op onze posters laten printen en een bijzonder plekje geven in huis.

Valentijns cadeau idee 1

FOTO

Maak een persoonlijke stadsposter met de locatie van jullie eerste ontmoeting. Bij de Posterkamer kan je kiezen voor iedere locatie ter wereld.

 • Stap 1: Zoek je locatie
  Vul de straatnaam of de naam van de datum in bij het formulier.
 • Stap 2: Personaliseer de poster
  Maak de poster persoonlijk met jullie eigen naam, datum en de coordinaten van de plaats.
 • Stap 3: Kies een unieke style
  Kies uit 1 van onze 5 verschillende stijlen.
 • Stap 4: Selecteer een bijpassende lijst
  Maak de bestelling compleet met een aluminium lijst.

De stadsposter kan je personaliseren tot naar jullie wens. Pas de teksten aan en print de locatie nauwkeurig op een poster. Je kan er voor kiezen om de locatie over de volledige poster te laten afdrukken of om enkel een stad of dorp op de poster te tonen.

Valentijns cadeau idee 2

FOTO

De sterrenhemel poster is een heel persoonlijk cadeau waar je veel warmte bij voelt. Op de poster laten we de sterrenhemel afdrukken van de door jou gekozen plaats, datum en tijdstip. De sterrenhemel heeft een connectie met een speciaal moment dat voor jullie veel zal beteken zoals een verloving of een bruiloft.

 • Stap 1: Kies het moment
  Noteer de plaatsnaam, datum en tijdstip
 • Stap 2: Kies een kleur voor de poster
  Maak een keuze uit 1 van onze vele kleuren.
 • Stap 3: Upgrade poster met een aantal elementen
  Kies bijv. voor een chique rand rondom de poster en een illustratie
 • Stap 4: Selecteer een mooie lijst
  Kies een lijst voor de sterrenhemel poster

De sterrenhemel poster heeft vaak een mooie betekenis voor jullie samen. De sterrenhemel heeft iets magisch waarin je jullie eigen fantasie los kan laten gaan. Daarnaast laat het de werkelijke sterrenhemel van jullie gekozen moment zien.

Valentijns cadeau 3

FOTO

Hebben jullie samen een favoriete song? Bij de Posterkamer kunnen wij deze afdrukken op een bijzondere muziek poster. Wij generen de soundwave van jullie liedje op een poster.

 • Stap 1: Kies jullie favoriete liedje
  Noteer de YouTube link
 • Stap 2: Maak de poster persoonlijk
  Schrijf een mooie quote en jullie namen op de poster

Vele koppels hebben samen een muzieknummer waarin zij elkaar aanvoelen. Vaak gaat de songtekst over een moment of een bijzondere ervaring waarin jullie elkaar kunnen vinden. Wij zetten jullie favoriete song om naar een soundwave voor op de poster.

Valentijns cadeau 4

Let op, dit is dan weer echt zo’n Valentijns cadeau voor mannen, althans als je man van Formule 1 houdt. Print de helm of het favoriete circuit van je man op een formule 1 poster.

 • Stap 1: Kies een F1 poster
  Zoek een poster in ons uitgebreide aanbod van F1 posters
 • Stap 2: Kies een kleur
  Geef de gekozen formule 1 poster een passende kleur
 • Stap 3: Personaliseer de poster
  Print je eigen teksten op de poster

De Formule 1 poster is niet perse romantisch cadeau maar het is zeker een origineel cadeau voor mannen. De man zal daarna de moeite die je erin heb gestoken ook erg waarderen. Dus wil je zelf ook een goede Valentijns dag? Dan kan je hier makkelijk mee scoren!

Valentijns dag in Nederland is nog steeds niet zo groot als in Amerika maar je kan er eigenlijk ook niet meer omheen. Niet alleen voor vrouwen maar ook voor vele mannen is deze dag iets gaan betekenen. Bij een Valentijnsdag cadeau zorg je ervoor dat je een persoonlijk cadeau in handen heb die tegelijkertijd romantisch is. Vergelijk een Valentijns gift dan ook niet meer een cadeau voor een verjaardag want bij Valentijn draait het om gevoel, liefde en houden van. 

Het kan zo zijn dat jij andere wensen heb voor jouw Valentijn poster maar dat wij op onze website hier geen oplossing voor bieden. We kunnen je natuurlijk wel altijd helpen. Neem daarom contact met ons op via WhatsApp of e-mail.

meer blogs van de Posterkamer

Stap-voor-stap gids voor het maken van een Gallery Wall in je huis

Stap-voor-stap gids voor het maken van een Gallery Wall in je huis

Poster van Amsterdam

Amsterdamse posters: de perfecte aanvulling op je interieur

Poster van Rotterdam kopen

Waarom een poster van Rotterdam in het huis van iedere Rotterdammer hoort