Populair
Starmap poster
Maak je Starmap Poster gebaseerd op datum, tijd en locatie. Bepaal zelf de kleur van de achtergrond en welke tekst op de poster wordt afgedrukt.
Poster hulp chat en trustpilot
Live your life 52ยบ11'54.81" N 5ยบ05'23.2" E The starmap of Yorick
Maak een Starmap poster

    Geef hierboven aan of je wel of geen coördinaten op de poster wil (of voeg ze zelf toe). 

    Deze gegevens hebben wij nodig om de starmap te realiseren. Let op! Dit doen wij handmatig. Dit is dus niet live zichtbaar.

Onze voordelen
kwaliteit in beeld
De Posterkamer Banner - posters
Papier speciaal uitgezocht voor posters
Onze posters worden afgedrukt op op stevig papier. Het papier is licht glanzend maar zeker niet glossy. Het papier is stevig en kreukt hierdoor ook minder snel.
Sterrenhemel posters
Kwaliteit van de lijsten
Onze lijsten gemaakt van aluminium (tenzij anders aangegeven) hebben een ovale rand rondom de lijst van 9mm. De plaat aan de voorkant is helder en 2mm dik. Aan de achterkant is een wisselsysteem toegevoegd.

Starmap poster maken en kopen

Er zijn van die posters die echt heel erg gaaf zijn zoals de Starmap Blue Poster. Voor zulke posters is een online tool om je starmap poster te maken ideaal. Uiteraard geldt dit ook voor de andere starmap- en gepersonaliseerde posters. Wat dacht je ervan om een heel bijzonder moment om op 1 van onze starmap posters vast te leggen? De Postkamer heeft een veelzijdig aanbod met gepersonaliseerde posters voor speciale en bijzondere momenten. Ook stelt het jou in staat om zelf je poster te maken en je eigen teksten en kleuren te kiezen voor op de poster.

Hoe maak je een starmap poster ?

Hoe je zo’n starmap poster in het blauw voor jezelf maakt? Wij helpen je graag en onze tool is jouw oplossing! Hieronder hebben wij enkele stappen voor je geschreven die je kan volgen, vervolgens zal je de poster thuis zien verschijnen.

  1. Plaats de gegevens op de Starmap Blue Poster
  2. Kies een formaat waarop de poster wordt afgedrukt
  3. Selecteer nog een mooie lijst bij de poster
  4. Je bestelling wordt binnen 2-5 werkdagen bezorgd
Bekijk starmap poster - Posterkamer - sterrenhemel