Poster van Haarlem
Haal Haarlem in huis! Prachtige poster van de stad met met daarop een plattegrond inclusief de iconische grachten. Bestel nu en geniet van Haarlemse straatjes!
Poster hulp chat en trustpilot
Haarlem 53º10'13.02" N 5º48'26.27" E The Netherlands
Maak een Poster van Haarlem
Onze voordelen
kwaliteit in beeld
De Posterkamer Banner - posters
Papier speciaal uitgezocht voor posters
Onze posters worden afgedrukt op op stevig papier. Het papier is licht glanzend maar zeker niet glossy. Het papier is stevig en kreukt hierdoor ook minder snel.
Sterrenhemel posters
Kwaliteit van de lijsten
Onze lijsten gemaakt van aluminium (tenzij anders aangegeven) hebben een ovale rand rondom de lijst van 9mm. De plaat aan de voorkant is helder en 2mm dik. Aan de achterkant is een wisselsysteem toegevoegd.

Poster van Haarlem maken en kopen

Stel je voor: een prachtige poster van Haarlem in jouw woonkamer, die perfect past bij jouw stijl. Met onze posters is dat geen droom, maar werkelijkheid. Kies je favoriete foto van de stad, of ga voor een unieke illustratie. De teksten op de poster kun je eenvoudig bewerken, zodat ze perfect aansluiten bij jouw wensen. Wil je nog een stapje verder? Verander dan de plattegrond van Haarlem en schuif deze totdat je de perfecte compositie hebt gevonden. Liever nog meer personalisatie? Bekijk dan onze woonplaats poster, waar je nog meer details kunt aanpassen.

Met onze Haarlem posters haal je een stukje stadse sfeer in huis. Of je nu een geboren en getogen Haarlemmer bent, of gewoon een fan van de stad, er is altijd een poster die perfect bij je past. Maak je keuze, personaliseer je poster en geniet van Haarlem aan je muur!

Stadsposter van haarlem