Spotify Glasplaat
Poster hulp chat en trustpilot
Titel van de glasplaat Artiest op de glasplaat 0:28 -3.08
Maak een Spotify Glasplaat
    • (max. bestandsgrootte 64 MB)
Onze voordelen
kwaliteit in beeld
De Posterkamer Banner - posters
Papier speciaal uitgezocht voor posters
Onze posters worden afgedrukt op op stevig papier. Het papier is licht glanzend maar zeker niet glossy. Het papier is stevig en kreukt hierdoor ook minder snel.
Sterrenhemel posters
Kwaliteit van de lijsten
Onze lijsten gemaakt van aluminium (tenzij anders aangegeven) hebben een ovale rand rondom de lijst van 9mm. De plaat aan de voorkant is helder en 2mm dik. Aan de achterkant is een wisselsysteem toegevoegd.

Spotify Glasplaat maken en kopen

Dankzij de Spotify Glasplaat is het mogelijk om je favoriete artiest en album in huis te halen. Door het Spotify Album aan de wand ontstaat er een perfecte en persoonlijke sfeer. Ook maakt je favoriete album het mogelijk om dierbare herinneringen voor altijd te koesten. De Spotify Glasplaat geeft een glashelder effect waardoor je door het plexiglas goed heen kan kijken. Op het kunstitem zal je favoriete artiest met album naar keuze worden afgedrukt. Ook kan je de Spotify Glasplaat zelf personaliseren met je eigen naam, tekst en foto.

Spotify glasplaat bevestigen

Een speelse manier Spotify Glasplaat te decoreren is door deze los neer te zetten tegen een wand. Maar ook kun je ervoor kiezen om het Spotify Album aan de wand zelf te bevestigen. Wij kunnen alvast 4 boorgaten (8mm) in de glasplaat toevoegen en afstandhouders meeleveren. De boorgaten worden 20 mm uit de hoeken van het Spotify Album geplaatst. Als je ervoor heb gekozen om afstandhouders aan de bestelling toe te voegen, hou er dan rekening mee dat de Spotify Glasplaat 19mm vrije ruimte heeft tot aan de wand. Wij zorgen er namelijk voor dat de boorgaten niet in de cover afbeelding of de Spotify Barcode worden toegevoegd. Dit doen we door de QR-code in het midden te plaatsen en de cover afbeelding te verkleinen.

Spotify glasplaat maken

Het is heel eenvoudig om zelf je Spotify Glasplaat te maken. Het enige wat jij hoeft te doen is je artiest en de naam van het album op te geven. Kan je de foto van het album niet direct vinden? Geen probleem want dan zullen wij deze voor je toevoegen. Nadat je de gegevens heb ingevuld hoef je de Spotify Glasplaat alleen nog af te rekenen.

Heb je een echte muziekfanaat? Kijk dan ook eens naar onze muziek poster.