Originele posters in het zwart wit met quotes en teksten

Een kale wand in het interieur kan ervoor zorgen dat het interieur de finishing touch mist. Gelukkig hebben we zwart wit posters met quotes en posters met teksten. Vele van deze quotes op de zwart wit posters zullen ons inspireren en iedere ochtend aanmoedigen om met volle moed de dag te starten.

Het fijne van zwart wit posters is dat deze in iedere woonkamer en slaapkamer aan de wand opgehangen kunnen worden. ‘No matter what’ welke stijl je in huis hebt! Je combineert makkelijk een inspirerende quote in het zwart afgedrukt op een witte achtergrond met een toffe zwart wit foto of met abstracte posters.

Tip! Wist je dat onze stadsposters ook in het zwart wit zijn geprint! Deze passen dus in ieder interieur en daarom erg makkelijk om cadeau te geven aan je zelf of als housewarming cadeau.

Zwart wit posters met quotes

In ieder interieur zal je wel een zwart wit poster tegenkomen. Dit komt omdat de posters vaak betaalbaar zijn, makkelijk te vervangen voor een nieuwe zwart wit poster en daarmee continu je interieur vernieuwend te houden. De quotes op de posters kunnen variëren van teksten die veel humor bevatten, je overhalen om de dag met een vette glimlach te starten of quotes met enkele of zelfs een enkel woord. Maar voor de echte kunstliefhebbers zit er wel meer achter dan een quote. Vaak gaat het om de typografie die op de poster is gebruikt. Bij een poster die ruig en stoer mag overkomen worden bijvoorbeeld alleen maar hoofdletters op de poster gebruikt. Maar een poster die wat meer chic mag zijn zal er eerder gekozen worden voor schrijfletters of handgeschreven letters.

Enkele bekende voorbeelden van posters met quotes zijn “Bon Appetit”, deze kom je natuurlijk veel als keuken poster tegen. Maar ook “Make your dreams happen” of gewoon simpel het woord “Home” in blokletters kunnen vaak veel aandacht trekken van de menselijke emoties. De Home-poster is toch wel ons favoriet. Wij vinden het ongelooflijk hoe een enkel voor zoveel emoties kan zorgen. Vele mensen zullen deze poster boven de bank of bij de voordeur hebben hangen.  Iedere keer wanneer iemand dan weer thuiskomt zorgt het voor een verademing, je kent het wel “lekker thuis!”.

Een andere poster met quote is “Do more of what makes you happy”. Opnieuw weer zo bijzonder hoe zo’n poster een persoon een schop onder de kont kan geven en kan aanmoedigen om meer te doen wat iemand echt leuk vind!

Poster met een persoonlijke tekst

Vaak moet je het nu nog doen met een tekst op een poster die wordt aangeboden in de winkel. Wij hebben verschillende zwart wit posters met sierlijke en stoere letters waar je zelf een tekst op kan laten printen. Je maakt bijvoorbeeld een mooie poster met een tekst erop over de mensen die je lief hebt of over de waarde van het leven.

Tip! Op de website brainyquote.com kan je gave quotes en teksten vinden in een categorie die jij leuk vindt!

Al onze zwart wit posters vind je natuurlijk in de shop onder de categorie zwart wit posters. Een echte aanrader zijn onze stadsposters! Deze kun je personaliseren met jullie namen en woonplaats erop geprint!