Maak een housewarming gift

Heb je al een ontwerp? Stuur deze naar ons toe en wij kunnen hem voor je printen. Bekijk de voorwaarden voor het aanleveren hier.

Populaire poster templates

Housewarming cadeau

Als iemand gaat verhuizen of een huis gaat kopen dan moet je naar een housewarming, bij een housewarming hoort een housewarming cadeau en met dat cadeautje wil jij die avond de show stelen!

Cadeau voor een housewarming

Je bent opzoek naar een origineel idee voor een housewarming cadeau? Het zou best zo kunnen zijn dat je beste vriendin of vriend gaat op kamers gaat, je kinderen het huis uit gaan of een goede kennis heeft net een nieuw huis gekocht! Jij wilt deze persoon verassen met een cadeau waar zij ook echt iets aan hebben maar tegelijkertijd heel origineel idee is voor een housewarming cadeau.

Bij de Posterkamer hebben wij veel unieke posters voor het interieur. In onze stijl van posters, die we allemaal zelf maken, kiezen we voor posters die vaak wat meer uniek zijn dan van andere poster aanbieders. Maar wij gaan nog een stapje verder en proberen een housewarming cadeau nog leuker te maken door deze posters te kunnen personaliseren.

Een persoonlijk housewarming cadeau voor aan de muur is natuurlijk hartstikke leuk om iemand mee om te krijgen. Maar misschien nog wel leuker om iemand mee te verassen! Alleen die glimlach al op het gezicht van het stelletje dat net is gaan samenwonen of die eeuwige student die nu echt “echt huis” heeft gekocht! Heerlijk. En het leuke is dat een persoonlijk housewarming cadeau om te kopen nog makkelijker is dan een cadeau waar je continu over zit te dubben.

Persoonlijk housewarming cadeau

Wij hebben veel posters die stuk voor stuk leuk zijn om cadeau te doen als persoonlijk housewarming cadeau! Onze eigen favoriet is toch wel een stadsposter met naam van de woonplaats, plattegrond en de coordinaten erop. Verder kan je stadsposter personaliseren met de naam van de inwonende en een datum. Via deze link zie je nog meer toffe posters als origineel housewarming cadeau.

Natuurlijk kun je de posters die je als verassing geeft bij een housewarming ook personaliseren in formaat en kleur! Als jij al weet als beste vriend of vriendin hoe het nieuwe interieur eruit komt te zien dan kan jij makkelijk hierbij een passend cadeau geven.

Mocht je toch net niet de poster tegenkomen die jij graag wilt hebben dan kunnen wij deze altijd op maat maken! En als we denken dat we deze poster vaker als gepersonaliseerd housewarming cadeau kunnen verkopen dan hoef je de kosten voor het maatwerk niet te betalen. Dus heb jij een ander origineel idee?

Housewarming gift

Het maken van een origineel housewarming cadeau is heel makkelijk! Het enige wat je hoeft te doen is een poster kiezen waarvan jij denkt dat zij de poster als verassing erg leuk gaan vinden. Daarna is het alleen nog maar de gegevens achterlaten die jij op de poster geprint wilt hebben. De poster voor in het gloednieuwe interieur wordt vervolgens binnen 2 a 3 dagen geprint en bezorgd.