De Posterkamer is voor iedere huiskamer

Zo blijft de Posterkamer voor iedereen leuk
interieur posters - de posterkamer

Waar we naartoe stylen

We willen de inrichting van iedere woonruimte nog persoonlijker maken.
Het interieur is nooit klaar, maar zó wordt het wel jouw thuis.

persoonlijke posters

Mensen met de behoefte om hun interieur te upgraden bekijken vaak wat de trends van dit moment zijn. Daarom hebben wij bij de Posterkamer een vereisen dat iedere poster past bij de laatste trends van ieder interieur, en daarom zorgen onze designers ervoor dat de posters minimalistisch en tijdloos zijn.

een mooi cadeau

Bij de Posterkamer ontwerpen we posters voor iedereen. We investeren veel tijd in het opzoek gaan naar posters die leuk zijn om cadeau te geven. Ons doel is om voor iedere persoon een poster in onze collectie te hebben dat leuk is om cadeau te krijgen.

thuis voelen

Bij het inrichten van het interieur weten we dat een persoonlijke smaak een grote rol speelt. Maar ook willen we dat het interieur voldoet aan de laatste trends die er op dat moment spelen. Bij de Posterkamer zorgen we voor “timeless designs” die je zelf kan personaliseren met teksten, kleuren, foto’s en illustraties. Zodat jouw plek persoonlijk en modern aanvoelt.

modern interieur

Mensen met de behoefte om hun interieur te upgraden bekijken vaak wat de trends van dit moment zijn. Daarom hebben wij bij de Posterkamer een vereisen dat iedere poster past bij de laatste trends van ieder interieur, en daarom zorgen onze designers ervoor dat de posters minimalistisch en tijdloos zijn.

unieke herinneringen

We zijn hard bezig om iedere keer weer nieuwe herinneringen te bedenken voor onze gepersonaliseerde posters. Bij de Posterkamer krijgen we veel te maken met aanvragen voor unieke herinneringen die mensen graag willen visualiseren. De beste ideeën voegen we toe aan onze poster collectie om voor iedereen het sparen van herinneringen mogelijk te maken.
interieur stylen van eigen huis

tips kopers voor in eigen huis

We weten dat het inrichten van een huis moeilijk kan zijn. Zelf het een plek geven van een poster is niet makkelijk. Hier zijn een paar tips die je kunnen helpen.

ga voor een thema

Ieder ruimte in huis hoort een thema te hebben. Natuurlijk mogen dit dezelfde thema’s zijn maar dit kan verschillen per functie van de kamer. Een babykamer zal een ander thema hebben dan de woonkamer. Een thema zorgt voor houvast en op basis daarvan kan je eenvoudig een style doorzetten.
interieur thema
kleuren de posterkamer

een accentkleur

Een accentkleur kan zorgen voor een punt van rust in huis. Door een accentkleur te bepalen kan je daarbij onze posters in een bijhorende kleur bestellen. Hiermee maak je het interieur consistent en rustig.

vind de juiste plek

Zoek een persoonlijke poster in onze uitgebreide collectie en exposeer deze op de juiste plek in het interieur. Een poster van je dorp kan een mooie plek krijgen in de woonkamer en een geboorteposter in een babykamer. Je kan een kijkje nemen op ons Pinterest of Instagram account voor een aantal voorbeelden.

posterwand als thema

Onze posters zijn te personaliseren in een bepaald thema. Zo kan je ervoor kiezen om een eigen foto op een poster te laten printen of een poster te kiezen met sterren, dieren of quotes. Een collage van verschillende foto’s en posters zorgen ervoor dat er een mooi thema in huis zal ontstaan.
persoonlijk cadeau geven

tips om cadeau te geven

Dit zijn een paar ideetjes om familie en vrienden te verassen met een poster.

posters voor een geboorte

Na een geboorte van een dochter of zoon is het fijn om extra verrast te worden door familie en vrienden. We geven allemaal graag een kraamcadeau maar blijven we snel hangen op een rompertje, schoentjes of een t-shirtje. Een geboorteposter met de belangrijkste gegevens van de geboortedag is de manier om een eeuwige herinnering cadeau te geven.

posters voor een nieuw huis

Jullie kinderen, of je beste vriend of vriendin die gaan uit huis. Je wilt hun verassen met een leuk en persoonlijk cadeau waar zij ook daadwerkelijk iets aan hebben. Een persoonlijke poster van hun nieuwe woonplaats is dan ook een uitstekend idee. Deze poster kan je eventueel personaliseren met een naam en datum.

poster voor nieuw huis

posters voor een speciaal moment

Er zijn vele speciale momenten waar geen specifieke poster voor bij te bedenken is. Het is vaak een moment dat gebeurd is op een moment met een plaats, datum en tijdstip. Denk aan een overlijden, de start van een relatie of een ander speciaal moment. Een sterrenhemel poster maakt dit moment voor jou visueel met een prachtige betekenis.

posters voor een verjaardag

Een verjaardagscadeau is moeilijk! Vaak geef je een enveloppe gevuld met geld, een cadeaubon of trakteer je diegene wel een keer in de toekomst op een drankje. Maar als je komt binnenlopen met een persoonlijk cadeau afgedrukt op een poster dan zal jij de show stelen. Maak het cadeau af met een prachtige aluminium lijst en je zal zien dat het cadeau een verdiende plek in het interieur krijgt.
poster voor een verjaardag bij de posterkamer

posters voor dierenvrienden

Je bent een dierenvriend of niet, maar als je eenmaal gek bent op je huisdier dan zijn we er ook echt gek op. Het is daarom hartstikke leuk als vrienden en familie dit zullen waarderen. Dit kan je doen door het geven van een poster met daarop een portret van het huisdier in bijvoorbeeld waterverf.