Black Friday Deals  voor woonaccessoires

De beste Black Friday Deals van 2019 komen er weer aan! Voor ons allemaal het juiste moment om te genieten van de beste deals voor woonaccessoires. Weet jij al voor welke Black Friday Deal je wilt gaan scoren? Wij hebben de beste winkels voor woonaccessoires op een rijtje voor je gezet.

Black Friday Deals 2019 bij VT Wonen

VT Wonen Black Friday Deals is iets waar je jaarlijks op rekent en een woonaccessoires winkel waarvoor in je startblokken wilt gaan staan. Zet een herinnering aan op je mobiele telefoon om de beste korting op interieur items te scoren. Hou de shop van VT Wonen op vrijdag 29 november in de gaten om als eerste online woonaccessoires te kopen.

Korting bij Home24

Moet jij nog goede meubels scoren voor het interieur van je woonkamer? Home24 is al een week eerder gestart met het uitdelen van black friday kortingen. Op de website geeft Home24 aan dat de kortingsactie op meubelen voor het interieur t/m 21 november 2019 duurt. Stiekem hopen wij dat zij op black friday nog met een leuke verrassingskorting komen.

De eerste Black Friday bij De Posterkamer

O, Jawel! Ook de Posterkamer doet dit jaar mee met de Black Friday kortingsacties. Bij ons scoor je alle populaire posters als gave wanddecoratie met een flinke korting. Onze tip: Hou vooral de stadsposters en woonplaats posters aankomende vrijdag goed in de gaten.

Op Black Friday zullen wij aan het begin van de dag een e-mail rondsturen met de beste aanbiedingen van al deze winkels bij elkaar. Wil jij hiervan op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan op onze nieuwsbrief!

Als je Black Friday zegt dan zeg je Fonq

Het gehele jaar door kan je altijd al flink genieten van de outlet die Fonq op haar website heeft staan. Maar tijdens Black Friday koop je woonaccessoires en andere spullen voor in huis met flinke kortingen. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de Black Friday bij Fonq? Schrijf je dan alvast in voor de voordeelmail van Fonq.

Flinders.nl Black Friday

Bij Flinder vindt je design meubels en verlichting van een breed merkaanbod. Op de sales pagina van Flinders hebben we al goede acties en aanbiedingen gezien tot al 30% korting. Als zij nu al te gekke kortingen weggeven, wat staat ons dan te wachten als het Black Friday is?

Leenbakker belooft meer kortingen

Ook Leenbakker is er weer vroeg bij met kortingen t/m 30%! Maar als je de website van Leenbakker bezoekt dan belooft het veel goeds voor Black Friday van 2019. Zij hebben zelfs de bovenkant al een ‘Black-Friday’ sfeertje gegeven met zwarte banners en knoppen. Op deze pagina was vorig jaar de Black Friday – actie en maar zij geven op deze black friday pagina aan dat zij 29 november 2019 weer terug zijn met te gekke acties.

Jysk

Als je de eerste foto op de website van Jysk.nl bekijk dan kan het niet missen dat zij ook meedoen aan Black Friday. Als je jezelf nu aanmeld voor de nieuwsbrief van Jysk dan blijf je als eerste op de hoogte van hun Black Friday Deals.

Made

Als jij de website van Made bezoekt kan je in ieder geval al genieten van 15 euro korting door je in te schrijven op hun nieuwsbrief. Wij hebben al gezien dat Made een pagina heeft klaarstaan voor de beste Black Friday deals. Op dit moment staan er nog geen producten op maar hou de pagina via deze link goed in de gaten.

Wat is Black Friday 2019 eigenlijk?

Black Friday is de vrijdag na de traditionele feestdag ‘Thanks Giving’ in Amerika. Op deze vrijdag beginnen de meeste bezoekers inkopen te doen voor kerstmis. In de laatste jaren is deze feestdag ook in Nederland steeds populairder geworden. Dit komt omdat een hoop winkeliers en webshops zich mee bewegen in deze populaire koopjesdag en hier veel reclame voor maken via Sociale Kanalen als Instagram en Facebook.

Tegenwoordig nemen veel winkeliers een aanloop naar de dag ‘Black Friday’. Een hoop webshops en winkels starten hun kortingsacties vaak al een aantal dagen van te voren om de korting vervolgens op te bouwen tot de echte black friday deals.

Bekijk hier onze Black Friday Deals van 2019