Zelf een poster of kaart ontwerpen

Bij de Posterkamer kan je zelf aan de slag met het online maken van een poster of kaart. Ben je zelf niet zo creatief? Dan hebben wij hier vele sjablonen voor je of je kan samenwerken met onze designer.

  • Gratis verzending
  • Snelle levering tussen 2 a 3 werkdagen
  • Persoonlijke posters voor ieder moment
  • Optie tot maatwerk (vraag naar de mogelijkheden

Zelf aan de slag

Ga zelf makkelijk en snel aan de slag met een kaart of een poster sjablone.

Vaak gekozen poster sjablonen

Persoonlijke Stadsposter

18.9524.95 incl. BTW

Ijsje erbij – Shelly Sterk

18.9524.95 incl. BTW

Stadsletter

18.9524.95 incl. BTW

Ruimte met sterren

18.9549.95 incl. BTW

Populaire kaarten voor personalisatie

Zelf posters en kaarten maken

Bij de Posterkamer kan je ervoor kiezen om op meerdere manieren posters en kaarten te maken. De posters en kaarten die bij ons gekozen kunnen worden zijn voor speciale momenten zoals verjaardagen, bruiloften, geboortes en nog voor veel meer. Bij ons heb jij zelf het hef in handen hoe de poster of kaart eruit komt te zien. Je kan ervoor kiezen om te kiezen voor onze speciale templates, zelf een poster te ontwerpen met de ontwerptool of aan de slag te gaan met een designer.

Posters maken

In enkele minuten kan jij al een leuke poster maken en deze naar de designer & drukker toesturen. Dit geldt zowel voor de template posters als de posters die je zelf kan maken via onze ontwerptool. In onze ontwerptool bieden we meer dan 1000+ elementen die je kan gebruiken voor op de vormgeving van de poster. Posters die wij standaard aanbieden zijn leuk voor in iedere woonruimte als wanddecoratie. Met de mogelijkheid tot personalisatie via ons simpele vragen formulier bij het product of de ontwerptool maak je de posters nog meer uniek.

Kaarten maken

Jouw wens of boodschap maak je helemaal persoonlijk door te kiezen voor de (wens)kaarten van de Posterkamer. Onze collectie aan kaarten is gericht op unieke momenten zoals geboortes, verhuizen en bruiloften. Op verschillende manieren maken wij het versturen van een persoonlijke kaart extra makkelijk voor jou.

Ontwerpen met een designer

Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw wens niet in ons aanbod staat. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om te starten aan een ontwerpproces met een persoonlijke designer. Tijdens dit ontwerpproces maakt de designer het ontwerp in een vorm van een scherm en vervolgens als eindproduct. Het ontwerpproces bestaat uit meerdere iteraties waarin je jouw wensen kan bijstellen. Uiteindelijk heb jij een uniek product dat helemaal past bij de door jou opgegeven ontwerprichtlijnen.