Woonplaats poster

Clear
  • Productbeschrijving
  • Levering
  • proefdruk
  • maattabel
Een unieke en originele woonplaats poster van jouw stad of dorp inclusief coördinaten van de woonplaats.

De levertijd van deze poster is gemiddeld 2-3 werkdagen vanaf de besteldatum. Na het plaatsen van de bestelling zullen we de poster ontwerpen met jouw gegevens en laten we deze op maat printen. Nadat de poster print klaar is zal de poster uiterlijk de volgende dag worden verzonden.

Een gratis proefdruk kan via WhatsApp worden aangevraagd. De ontwerpers van de Posterkamer sturen de digitale proefdruk dezelfde dag via WhatsApp toe indien de proefdruk voor 16 uur is aangevraagd. Het krijgen van een proefdruk kan tot 22:00 uur ’s avonds. Mocht je net te laat zijn met het aanvragen of de proefdruk niet hebben ontvangen dan zal je de volgende werkdag voor 12 uur de proefdruk ontvangen. Vaak zal dit in overleg gaan met de persoon waarmee je spreekt via WhatsApp.

Formaten van posters en lijsten bij de Posterkamer

Persoonlijke poster

Op maat gemaakt

Achteraf betalen

Tot 2 weken

Gratis proefdruk

Aanvragen via WhatsApp

Gratis verzending

Levering 2-3 werkdagen

Beoordelingen via TrustPilot

Enorm fijne service
Samantha
Read More
Enorm fijne service, na een door de brievenbus gepropte poster te hebben gehad, fijn contact gehad via de mail en ze hebben het enorm netjes opgelost! Zeker een aanrader en ik ga er zeker meer bestellingen doen
Snel, klantvriendelijk en professioneel resultaat
Familie
Read More
Snelle reactie, goed overleg en voorbeelden. Binnen 2 dagen hadden we de poster al in huis. Verzending en verpakking zijn ook zeer goed geregeld.!
Previous
Next

Kwaliteit in beeld

Woonplaats poster

Wil jij een unieke print van jouw woonplaats op een gepersonaliseerde poster? Deze custom poster van jouw stad of dorp zijn de favoriete posters in onze webshop.

Hoe werkt het?

Woonplaats poster van jouw woonplaats valt onder de collectie posters die gepersonaliseerd worden door onze eigen designer. Een poster met een naam en coordinaat van jouw woonplaats erop is een uniek cadeau voor een housewarming, verjaardag of voor een ander speciaal moment. De poster maak je af met een lijst die je hier kan vinden. Vind je het leuk om de posters te combineren met onze standaard woonplaats posters dan kan je hier een kijkje nemen.

Ik wil net iets anders…

Als jou poster er niet bij staat neem dan contact met ons op en dan zorgen wij ervoor dat we je alsnog blij kunnen maken.

Kwaliteit

De posters zijn aan twee kanten gestreken waardoor het een glanzende oppervlak krijgt.

Levering

De poster wordt gedrukt bij een externe drukkerij en vervolgens naar ons adres toegezonden. Onze designer controleert de poster, pakt deze goed in en verzendt de poster vervolgens naar het opgegeven adres met Postnl.

 

 

 

Een korte uitleg

Wil je een gratis proefdruk? Momenteel kunnen wij nog geen voorbeeld van de poster genereren op onze website met jouw gegevens. Daarom bieden we een gratis proefdruk aan via WhatsApp.

Vraag een gratis proefdruk aan:

  • Stuur ons een WhatsApp bericht met je wensen
  • Ontvang de proefdruk dezelfde dag
  • Ontvang 10% korting via WhatsApp
× Gratis proefdruk?