Woonplaats poster

webshop keurmerk bij de Posterkamer
Wissen

productinformatie van de Woonplaats poster

Levering
De levertijd van deze poster is gemiddeld 2-3 werkdagen vanaf de besteldatum. Na het plaatsen van de bestelling zullen we de poster ontwerpen met jouw gegevens en laten we deze op maat printen. Nadat de poster print klaar is zal de poster uiterlijk de volgende dag worden verzonden. Als...
Proefdruk
Een gratis proefdruk kan via WhatsApp worden aangevraagd. De ontwerpers van de Posterkamer sturen de digitale proefdruk dezelfde dag via WhatsApp toe indien de proefdruk voor 16 uur is aangevraagd. Het krijgen van een proefdruk kan tot 22:00 uur ’s avonds. Mocht je net te laat zijn met het...
Maattabel

bestel jouw Woonplaats poster

bestel jouw Woonplaats poster

Woonplaats poster

Wil jij een unieke print van jouw woonplaats op een gepersonaliseerde poster? Deze custom poster van jouw stad of dorp zijn de favoriete posters in onze webshop.

Hoe werkt het?

Woonplaats poster van jouw woonplaats valt onder de collectie posters die gepersonaliseerd worden door onze eigen designer. Een poster met een naam en coordinaat van jouw woonplaats erop is een uniek cadeau voor een housewarming, verjaardag of voor een ander speciaal moment. De poster maak je af met een lijst die je hier kan vinden. Vind je het leuk om de posters te combineren met onze standaard woonplaats posters dan kan je hier een kijkje nemen.

Ik wil net iets anders…

Als jou poster er niet bij staat neem dan contact met ons op en dan zorgen wij ervoor dat we je alsnog blij kunnen maken.

Kwaliteit

De posters zijn aan twee kanten gestreken waardoor het een glanzende oppervlak krijgt.

× Gratis proefdruk?