• Uitstekend 4,6 out of 5
Uitstekend 4,6 out of 5
Logo van Trustpilot - De Posterkamer

Stadsletter

Uitstekende reviews op Trustpilot

5/5
Wissen
webshop keurmerk bij de Posterkamer
Persoonlijke poster

Op maat gemaakt

Gratis proefdruk

Aanvragen via WhatsApp

Gratis verzending

Levering 2-3 werkdagen

Achteraf betalen

Tot 2 weken

Meer informatie

  • Productbeschrijving
  • Levering
  • proefdruk
  • maattabel
Toffe posters met de eerste letter van je woonplaats erop! Unieke poster met de naam van je woonplaats; Snelle levering binnen 2-3 werkdagen;

De levertijd van deze poster is gemiddeld 2-3 werkdagen vanaf de besteldatum. Na het plaatsen van de bestelling zullen we de poster ontwerpen met jouw gegevens en laten we deze op maat printen. Nadat de poster print klaar is zal de poster uiterlijk de volgende dag worden verzonden.

Een gratis proefdruk kan via WhatsApp worden aangevraagd. De ontwerpers van de Posterkamer sturen de digitale proefdruk dezelfde dag via WhatsApp toe indien de proefdruk voor 16 uur is aangevraagd. Het krijgen van een proefdruk kan tot 22:00 uur ’s avonds. Mocht je net te laat zijn met het aanvragen of de proefdruk niet hebben ontvangen dan zal je de volgende werkdag voor 12 uur de proefdruk ontvangen. Vaak zal dit in overleg gaan met de persoon waarmee je spreekt via WhatsApp.

Formaten van posters en lijsten bij de Posterkamer

Kwaliteit in beeld

Beoordelingen via TrustPilot

Jouw woonplaats is je heilig!

Leuke manier om jouw woonplaats te eren aan je muur als wanddecoratie. Op stadsposter wordt de eerste letter van jouw woonplaats groot afgebeeld en de naam ervan in het klein eronder geschreven. Ook worden de coordinaten van je woonplaats op de poster greprint. De poster is een super leuk cadeau aan jezelf of bij een housewarming.

Poster met de eerste letter van je stad of dorp

De zwart en witte poster is makkelijk te maken! Het enige wat jij hoeft te doen is de naam van je woonplaats op te geven en vervolgens de poster in de winkelwagen toe te voegen. Verder rond je het bestelproces af. Wij ontvangen de order en printen de poster op kwaliteit papier, doen de poster in onze Posterkamer koker en laten de poster bezorgen door PostNL.

De poster maak je af met een lijst die je hier kan vinden.

Ik wil net iets anders…

Als jou poster er niet bij staat neem dan contact met ons op en dan zorgen wij ervoor dat we je alsnog blij kunnen maken.

Kwaliteit

De posters zijn aan twee kanten gestreken waardoor het een glanzende oppervlak krijgt.

Levering

De poster wordt gedrukt bij een externe drukkerij en vervolgens naar ons adres toegezonden. Onze designer controleert de poster, pakt deze goed in en verzendt de poster vervolgens naar het opgegeven adres met Postnl.

 

× Gratis proefdruk?