• Gratis verzending NL & BE
  • Achteraf betalen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Uitstekend 4,6 out of 5
  • Gratis verzending NL & BE
  • Achteraf betalen
  • Uitstekende kwaliteit
Uitstekend 4,6 out of 5
Logo van Trustpilot - De Posterkamer

Poster met plaatsnaam

Clear
Persoonlijke poster

Op maat gemaakt

Achteraf betalen

Tot 2 weken

Gratis proefdruk

Aanvragen via WhatsApp

Gratis verzending

Levering 2-3 werkdagen

Personeel je eigen City Map Poster met de naam van je woonplaats of favoriete vakantiebestemming.

De levertijd van deze poster is gemiddeld 2-3 werkdagen vanaf de besteldatum. Na het plaatsen van de bestelling zullen we de poster ontwerpen met jouw gegevens en laten we deze op maat printen. Nadat de poster print klaar is zal de poster uiterlijk de volgende dag worden verzonden.

Een gratis proefdruk kan via WhatsApp worden aangevraagd. De ontwerpers van de Posterkamer sturen de digitale proefdruk dezelfde dag via WhatsApp toe indien de proefdruk voor 16 uur is aangevraagd. Het krijgen van een proefdruk kan tot 22:00 uur ’s avonds. Mocht je net te laat zijn met het aanvragen of de proefdruk niet hebben ontvangen dan zal je de volgende werkdag voor 12 uur de proefdruk ontvangen. Vaak zal dit in overleg gaan met de persoon waarmee je spreekt via WhatsApp.

Formaten van posters en lijsten bij de Posterkamer

Beoordelingen via TrustPilot

Enorm fijne service
Samantha
Read More
Enorm fijne service, na een door de brievenbus gepropte poster te hebben gehad, fijn contact gehad via de mail en ze hebben het enorm netjes opgelost! Zeker een aanrader en ik ga er zeker meer bestellingen doen
Snel, klantvriendelijk en professioneel resultaat
Familie
Read More
Snelle reactie, goed overleg en voorbeelden. Binnen 2 dagen hadden we de poster al in huis. Verzending en verpakking zijn ook zeer goed geregeld.!
Previous
Next

Kwaliteit in beeld

Poster met plaatsnaam maken

De poster met de naam van jouw dorp, wijk of stad maken we voor je op maat in verschillende formaten.

Een poster maken van je favoriete stad is erg makkelijk. Je kiest een plaats die jij op de poster wilt hebben; dit kan een plaats zijn waar jij je leukste vakantie heb beleefd of een plek waar jij een andere mooie herinnering heb. Nadat je het formaat heb gekozen en het bestelproces is afgerond dan gaat onze designer met jouw poster aan de slag.

Een kleine tip van ons is om de poster in te lijsten in een lijst die past bij het door jou gekozen formaat. Onze lijsten geven de posters iets meer contrast waardoor de poster met plaatsnaam nog beter naar voren komt aan de wand. Ook is het erg gaaf om de poster te combineren met andere posters die je via deze link kan vinden.

Via het product Persoonlijke Stadsposter kan je de posters met een plaatsnaam nog meer personaliseren met 1 of meerdere (voor)namen, coördinaten van de stad, de datum van een herinnering tot het tonen van alleen de straat in plaats van de gehele straat.

Kwaliteit

De posters zijn aan twee kanten gestreken waardoor het een glanzende oppervlak krijgt.

Levering

De poster wordt gedrukt bij een externe drukkerij en vervolgens naar ons adres toegezonden. Onze designer controleert de poster, pakt deze goed in en verzendt de poster vervolgens naar het opgegeven adres met Postnl.

 

 

 

Een korte uitleg

Wil je een gratis proefdruk? Momenteel kunnen wij nog geen voorbeeld van de poster genereren op onze website met jouw gegevens. Daarom bieden we een gratis proefdruk aan via WhatsApp.

Vraag een gratis proefdruk aan:

  • Stuur ons een WhatsApp bericht met je wensen
  • Ontvang de proefdruk dezelfde dag
  • Ontvang 10% korting via WhatsApp
× Gratis proefdruk?