Jungle met sterren

Wissen
Persoonlijke poster

Op maat gemaakt

Gratis proefdruk

Aanvragen via WhatsApp

Gratis verzending

Levering 2-3 werkdagen

Achteraf betalen

Tot 2 weken

Meer informatie

  • Productbeschrijving
  • Levering
  • proefdruk
  • maattabel
Op de jungle met sterren poster drukken we de sterrenhemel op basis van de door jou opgegeven datum en tijdstip vanuit de opgegeven plaats. Unieke poster met naam; Met de echte sterrenhemel; Binnen 2-3 werkdagen gratis thuisbezorgd; Leg de geboortedag vast op een unieke poster met een sterrenhemel!

De levertijd van deze poster is gemiddeld 2-3 werkdagen vanaf de besteldatum. Na het plaatsen van de bestelling zullen we de poster ontwerpen met jouw gegevens en laten we deze op maat printen. Nadat de poster print klaar is zal de poster uiterlijk de volgende dag worden verzonden.

Een gratis proefdruk kan via WhatsApp worden aangevraagd. De ontwerpers van de Posterkamer sturen de digitale proefdruk dezelfde dag via WhatsApp toe indien de proefdruk voor 16 uur is aangevraagd. Het krijgen van een proefdruk kan tot 22:00 uur ’s avonds. Mocht je net te laat zijn met het aanvragen of de proefdruk niet hebben ontvangen dan zal je de volgende werkdag voor 12 uur de proefdruk ontvangen. Vaak zal dit in overleg gaan met de persoon waarmee je spreekt via WhatsApp.

Formaten van posters en lijsten bij de Posterkamer

Kwaliteit in beeld

Beoordelingen via TrustPilot

Jungle met sterren poster

Op de jungle met sterren poster drukken we de sterrenhemel op basis van de door jou opgegeven datum en tijdstip vanuit de opgegeven plaats. Je kunt de poster ophangen of neerzetten in de babykamer als decoratie in één van onze lijsten. De posterhanger is erg leuk om deze poster in op te hangen. Daarnaast is deze poster erg leuk om cadeau te geven bij een kraamfeest. Is een goede vriendin, dochter of collega pas geleden bevallen van een zoon of dochter? Geef dan een originele gepersonaliseerde poster cadeau.

Hoe werkt het?

Je geeft alle details door bij bestelling en wij verwerken dit op de poster, je hoeft hier verder helemaal niets voor te doen. Er zijn diverse formaten mogelijk.

Kwaliteit

De poster wordt op stevig papier van 190 gram gedrukt en is aan twee kanten gestreken waardoor het een glanzend oppervlakte krijgt.

Levering

We werken samen met een professionele drukkerij met een snelle verwerkingstijd. Hierdoor kunnen wij alle posters, dus ook de gepersonaliseerde posters, binnen 2 tot 3 werkdagen leveren.

 

Kies een taal

× Gratis proefdruk?