New Born

Op de new born poster zijn alle gegevens van de pasgeboren baby te zien, zoals geboortedatum, lengte en sterrenbeeld. Leuk voor in de babykamer, maar ook om cadeau te geven bij een kraamfeest.

Unieke poster met gegevens van de baby erop;
Binnen 2-3 werkdagen gratis thuisbezorgd;

Clear

Persoonlijke poster

Achteraf betalen

Gratis proefdruk

Gratis verzending

Hele mooie kwaliteit posters!
Snelle levering en super service.
Ik ben blij !

Patricia Huizer | Trustpilot.nl
Trustpilot - De Posterkamer

New Born poster

Op de new born poster zijn alle gegevens van de pasgeboren baby te zien, zoals geboortedatum, lengte en sterrenbeeld. Je kunt de poster ophangen of neerzetten in de babykamer als decoratie in één van onze lijsten. De posterhanger is erg leuk om deze poster in op te hangen. Daarnaast is deze poster erg leuk om cadeau te geven bij een kraamfeest. Is een goede vriendin, dochter of collega pas geleden bevallen van een zoon of dochter? Geef dan een originele gepersonaliseerde poster cadeau.

Hoe werkt het?

Je geeft alle details door bij bestelling en wij verwerken dit op de poster, je hoeft hier verder helemaal niets voor te doen. Er zijn diverse formaten en kleuren mogelijk. Liever een ander formaat of kleur? Laat het ons weten! Omdat alle posters door onze designer Yorick gemaakt worden is vrijwel alles mogelijk.

Kwaliteit

De poster wordt op stevig papier van 190 gram gedrukt en is aan twee kanten gestreken waardoor het een glanzend oppervlakte krijgt.

Levering

We werken samen met een professionele drukkerij met een snelle verwerkingstijd. Hierdoor kunnen wij alle posters, dus ook de gepersonaliseerde posters, binnen 2 tot 3 werkdagen leveren.

×

Hallo!

Wil je 1 gratis proefdruk? Klik op de chat met Nicole om direct een proefdruk te ontvangen.

× Gratis proefdruk?

WACHT!

Je bent je gratis proefdruk vergeten!

  • Makkelijk te personaliseren
  • Gratis proefdruk
  • Achteraf betalen
  • Gratis verzenden in NL & BE

Via WhatsApp zijn wij iedere dag bereiken van 08:00 tot 22:00.