Geboorteposter met letter

Wissen
Persoonlijke poster

Op maat gemaakt

Gratis proefdruk

Aanvragen via WhatsApp

Gratis verzending

Levering 2-3 werkdagen

Achteraf betalen

Tot 2 weken

Meer informatie

  • Productbeschrijving
  • Levering
  • proefdruk
  • maattabel
De eerste letter van de voornaam in het groot op een poster? Op deze geboorteposter met letter uit de categorie geboorteposters kan het. Maak zelf de babykamer meer persoonlijk met deze poster of geef het als kraamcadeau aan kersverse ouders. De poster heeft strakke uitstraling waardoor je kunt spreken over een minimalistische stijl. Dit zorgt voor rust in de poster maar de sfeer brengen we terug met de typografie van de letter met schreven. Zelf kan je bepalen wat er op de poster komt te staan. In onze voorbeelden kiezen wij voor de eerste letter uit de voornaam en tonen de naam van de baby subtiel daaronder. Onder de naam is er ruimte voor de geboortedatum. Heb jij andere wensen? Via WhatsApp kunnen we je direct verder helpen met het verder personaliseren van de poster. Je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om meer gegevens op de poster toe te voegen. De poster is ontworpen met de gedachte dat deze groot in de babykamer komt te hangen. De poster heeft namelijk een moderne uitstraling en zal een persoonlijke body gegeven aan de babykamer. De poster drukken wij af op 190 grams papier van hoog kwaliteit. Natuurlijk kun je hier ook een mooie lijst naar wens bij toevoegen.
  • Je zult de poster binnen 2-3 werkdagen ontvangen
  • Bepaal zelf wat er op de poster wordt afgedrukt
  • Wij kunnen een gratis proefdruk via WhatsApp toesturen

De levertijd van deze poster is gemiddeld 2-3 werkdagen vanaf de besteldatum. Na het plaatsen van de bestelling zullen we de poster ontwerpen met jouw gegevens en laten we deze op maat printen. Nadat de poster print klaar is zal de poster uiterlijk de volgende dag worden verzonden.

Een gratis proefdruk kan via WhatsApp worden aangevraagd. De ontwerpers van de Posterkamer sturen de digitale proefdruk dezelfde dag via WhatsApp toe indien de proefdruk voor 16 uur is aangevraagd. Het krijgen van een proefdruk kan tot 22:00 uur ’s avonds. Mocht je net te laat zijn met het aanvragen of de proefdruk niet hebben ontvangen dan zal je de volgende werkdag voor 12 uur de proefdruk ontvangen. Vaak zal dit in overleg gaan met de persoon waarmee je spreekt via WhatsApp.

Formaten van posters en lijsten bij de Posterkamer

Kwaliteit in beeld

Beoordelingen via TrustPilot

Een korte uitleg

Wil je een gratis proefdruk? Momenteel kunnen wij nog geen voorbeeld van de poster genereren op onze website met jouw gegevens. Daarom bieden we een gratis proefdruk aan via WhatsApp.

Vraag een gratis proefdruk aan:

× Gratis proefdruk?