Geboorteposter

18.9539.95 incl. BTW

Een gepersonaliseerde geboorteposter voor de baby- of kinderkamer. Heb je liever een andere kleur? Kies een kleurcode van de kleurenkaart tussen de afbeeldingen.

Leegmaken

De levertijd is gemiddeld 2 werkdagen. Lees hier meer informatie op de pagina 'FAQ'.Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Geboorteposter

De geboorteposter valt onder onze gepersonaliseerde posters. De poster is leuk en uniek om als kraamcadeau te geven of om de babykamer verder te finetunen. Nadat onze designer er mee aan de slag is gegaan zijn de posters direct klaar zijn voor een leuke lijst. Heb je nog geen lijst? Kijk dan hier eventjes. De geboorteposter kan leuk worden gecombineerd met andere posters voor de kinderkamer. Als jou poster er niet bij staat neem dan contact met ons op en dan zorgen wij ervoor dat we je alsnog blij kunnen maken.

Geboorteposter Hoe werkt het?

Geef alle details door via de vragen die worden gesteld productpagina van de geboorteposter poster. Als deze vragen beantwoord zijn kan onze designer direct aan de slag met het maken van de poster in het gewenste poster formaat. De geboorteposter kan op A4, A3 en A2 worden gedrukt. Op deze manier maak jij online zelf een poster door alleen maar de details door te geven. Voor de rest dragen wij de lasten van het ontwerpproces en het bestelproces.  Binnen 3-8 dagen zorgen wij ervoor dat jouw bestelling wordt geleverd op het door jou opgegeven afleveradres.

Let op: In ons voorbeeld en het keuzemenu geven wij twee standaard kleuren aan. Heb jij liever een andere kleur? Bekijk dan onze kleurenkaart met 100 kleuren met o.a. pastelkleuren.

Kwaliteit

De posters zijn aan twee kanten gestreken waardoor het een glanzende oppervlak krijgt.

Levering

De poster worden gedrukt bij een externe drukkerij en vervolgens naar ons adres toegezonden. Onze designer controleert de poster, pakt deze goed in en verzend deze poster vervolgens naar het opgegeven adres met postnl.

 

 

Formaat

30 x 21 cm (18,95), 29,7 x 21 cm (A4 – 18,95), 40 x 30 cm (24,95), 42 x 29,7 cm (A3 – 24,95), 50 x 40 cm (31,95), 59,4 x 42 cm (A2 – 31,95), 70 x 50 cm (39,95)

Kleur

Blauw, Roze, Geel, Andere kleur

There are no reviews yet.

Be the first to review “Geboorteposter”