Sale!

Baby poster

49.95 39.95 incl. BTW

Een unieke babyposter! Op de poster wordt de baby 1:1 op schaal afgebeeld met andere belangrijke geboortegegevens.

Clear

Description

Baby poster

De baby poster is een unieke poster voor in de babykamer. Op de poster staat een omtrek van een baby geschetst en kan worden gepersonaliseerd met informatie van de geboortedag. Bij het maken van de poster geef je de gemeten lengte tijdens de geboortedag aan. Aan de hand van de lengte beelden we de baby net zo groot uit als de opgegeven lengte. Dit zorgt ervoor dat jij een poster heb die 1:1 op schaal is van de baby. De baby poster kan je verder personaliseren met de naam, geboortedatum, geboorteplaats en het gewicht.

Baby poster is uniek kraamcadeau

Nog geen kraamcadeau? Een leuker kraamcadeau kan je niet geven. De trotse ouders zullen verrast worden met de poster die helemaal op maat is gemaakt. Het leuke van de baby poster is dat deze altijd bewaard zal blijven en vaak mee gaat tussen de uitzet voor later.

Verschillende babyposters

Wij hebben verschillende babyposters die geprint kunnen worden. In onze collectie vindt je babyposters voor meisjes, jongens, tweelingen, drielingen etc. Je kan er zelfs een gave tweeluik van maken. Liever een andere poster als kraamcadeau? Bekijk hier dan al onze geboorteposters.

Kwaliteit

De posters zijn aan twee kanten gestreken waardoor het een glanzende oppervlak krijgt.

Levering

De poster wordt digitaal met de hand gemaakt door onze eigen designer. Als de poster klaar is om verwerkt te worden zal die direct naar onze drukkerij worden toegestuurd. Na een laatste print controle zal de poster binnen 1-3 dagen bij jou op het afleveradres bezorgd worden.

 

Additional information

Formaat

61 cm x 91 cm