Starmap poster 1
Het beste cadeau voor jezelf of een ander! De persoonlijke poster met de sterrenhemel in het wit is de beste manier om mooie herinneringen voor altijd te koesteren. Zie direct een preview van jouw poster met de gegevens die jij erop wilt plaatsen. Verander bijv. de titel naar je naam of je favoriete bestemming, ga opzoek naar een bijpassende slogan, en wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag.
Poster hulp chat en trustpilot
1 januari 2021 om 00.00 uur 52ยบ11'54.81" N 5ยบ05'23.2" E - quote - naam
Maak een Starmap poster 1

    Geef hierboven aan of je wel of geen coördinaten op de poster wil (of voeg ze zelf toe). 

    Deze gegevens hebben wij nodig om de starmap te realiseren. Let op! Dit doen wij handmatig. Dit is dus niet live zichtbaar.

Onze voordelen
kwaliteit in beeld
De Posterkamer Banner - posters
Papier speciaal uitgezocht voor posters
Onze posters worden afgedrukt op op stevig papier. Het papier is licht glanzend maar zeker niet glossy. Het papier is stevig en kreukt hierdoor ook minder snel.
Sterrenhemel posters
Kwaliteit van de lijsten
Onze lijsten gemaakt van aluminium (tenzij anders aangegeven) hebben een ovale rand rondom de lijst van 9mm. De plaat aan de voorkant is helder en 2mm dik. Aan de achterkant is een wisselsysteem toegevoegd.

Starmap poster 1 maken en kopen

Heb je een speciaal moment dat je wilt vastleggen op een starmap poster in het wit? Dan is onze template voor de witte starmap poster een eenvoudige manier om dit voor altijd een speciale plek te geven. Op de witte sterrenhemel poster zie je de sterrenhemel gebaseerd op de door jou opgegeven locatie, datum en tijdstip. De sterrenhemel toont vele sterren en sterrenbeelden die bovenaan de ‘night sky’ staan van jouw herinnering. Indien je niet zeker bent over de kleur van de starmap poster dan kan je altijd kijken in ons aanbod van alle sterrenhemel posters of contact met ons opnemen via WhatsApp voor enkele aanpassingen.

Starmap white poster bestellen

Iedereen maakt altijd wel een speciale herinnering mee die je wilt vastleggen een voor altijd wilt bewaren. Onze sterrenhemel poster in het wit is zo’n manier om dit te doen. Hieronder hebben wij een stappenplan voor je geschreven:

  1. Noteer je gegevens op de poster
  2. Selecteer een formaat dat jij wilt laten afdrukken
  3. Maak de poster af met een lijst
  4. Je bestelling wordt binnen 2-5 werkdagen bezorgd
Starmap poster - Posterkamer - Starmap white