• Uitstekend 4,6 out of 5
Uitstekend 4,6 out of 5
Logo van Trustpilot - De Posterkamer

Poster van Gent

Uitstekende reviews op Trustpilot

5/5
Wissen
webshop keurmerk bij de Posterkamer
Persoonlijke poster

Op maat gemaakt

Gratis proefdruk

Aanvragen via WhatsApp

Gratis verzending

Levering 2-3 werkdagen

Achteraf betalen

Tot 2 weken

Meer informatie

  • Productbeschrijving
  • Levering
  • proefdruk
  • maattabel
De stadsposter van Gent is een mooie poster afdruk van de plattegrond van Gent in het zwart/wit.

De levertijd van deze poster is gemiddeld 2-3 werkdagen vanaf de besteldatum. Na het plaatsen van de bestelling zullen we de poster ontwerpen met jouw gegevens en laten we deze op maat printen. Nadat de poster print klaar is zal de poster uiterlijk de volgende dag worden verzonden.

Een gratis proefdruk kan via WhatsApp worden aangevraagd. De ontwerpers van de Posterkamer sturen de digitale proefdruk dezelfde dag via WhatsApp toe indien de proefdruk voor 16 uur is aangevraagd. Het krijgen van een proefdruk kan tot 22:00 uur ’s avonds. Mocht je net te laat zijn met het aanvragen of de proefdruk niet hebben ontvangen dan zal je de volgende werkdag voor 12 uur de proefdruk ontvangen. Vaak zal dit in overleg gaan met de persoon waarmee je spreekt via WhatsApp.

Formaten van posters en lijsten bij de Posterkamer

Kwaliteit in beeld

Beoordelingen via TrustPilot

Poster van Gent

De poster van Gent is unieke stadsposter voor in het interieur van de woonkamer of slaapkamer. Op de stadsposter wordt de plattegrond van Gent, de plaatsnaam en de bijhorende coordinaten geprint. De poster is in zwart wit en deze komt het beste tot zijn recht als deze op A3 of op een vergelijkbaar formaat een mooie plek krijgt aan de muur. Liever een andere stad dan Gent? In de categorie stadsposters hebben wij verschillende steden uit Nederland en België voor op onze stadsposters.

Gent poster bestellen

Poster van Gent valt onder onze standaard collectie met stadsposters die direct klaar zijn voor een leuke lijst. Heb je nog geen lijst? Kijk dan hier eventjes. Je hoeft alleen het gewenste formaat op de productpagina van de Gent Stadsposter aan te geven. De poster krijg je binnen 2-3 werkdagen geleverd.

Poster van Gent personaliseren

Door te kiezen voor onze gepersonaliseerde stadsposters zoals ‘poster met plaatsnaam‘ en de ‘persoonlijke stadsposter‘ kun je jouw eigen dorp, wijk of stad op de poster laten printen. Dit maakt het dus mogelijk om een bepaalde straat of wijk uit Gent of een andere stad op de poster te laten printen.

Kwaliteit

De posters zijn aan twee kanten gestreken waardoor het een glanzende oppervlak krijgt.

Levering

De poster worden gedrukt bij een externe drukkerij en vervolgens naar ons adres toegezonden. Onze designer controleert de poster, pakt deze goed in en verzend deze poster vervolgens naar het opgegeven adres met postnl.

 

× Gratis proefdruk?