Damask

webshop keurmerk bij de Posterkamer
Wissen

productinformatie van de Damask

Bezorging binnen 3 werkdagen
De levertijd van deze poster is gemiddeld 2-3 werkdagen vanaf de besteldatum. Na het plaatsen van de bestelling zullen we de poster ontwerpen met jouw gegevens en laten we deze op maat printen. Nadat de poster print klaar is zal de poster uiterlijk de volgende dag worden verzonden. Als...
Proefdruk
Een gratis proefdruk kan via WhatsApp worden aangevraagd. De ontwerpers van de Posterkamer sturen de digitale proefdruk dezelfde dag via WhatsApp toe indien de proefdruk voor 16 uur is aangevraagd. Het krijgen van een proefdruk kan tot 22:00 uur ’s avonds. Mocht je net te laat zijn met het...
Maattabel

kwaliteit papier

bestel jouw Damask

Damask poster in groen met goud

De damask poster met allerlei patronen komt uit de collectie van de herfst posters 2019. In deze collectie vind je veel posters voor in de woonkamer of slaapkamer met een mooie vormen en unieke prints. Op deze herfst poster staat een damask patroon geprint. Op de achtergrond van de poster is een groen vlak afgebeeld met daarop gouden patronen.

Herfst posters met een urban print

De herfst posters hebben een print dat een gevoel geeft van het najaar en het daadwerkelijk buiten zijn. De herfst posters passen goed goed bij de interieur trends van 2019 en 2020 door het kleurgebruik, de vormen en het minimalistische. De posters zijn geïnspireerd uit gevels van huizen, interieur inrichtingen en meer.

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een maattabel beschikbaar?
Formaten van posters en lijsten bij de Posterkamer
Welk materiaalsoort heeft de poster?
De afdruk van de poster wordt gemaakt op stevig papier van 190 gram, het kreukt hierdoor minder snel en zal ook minder snel bollen. Het papier is licht glanzend (niet glossy) en is zeer geschikt voor posters.
Kan ik het product retour sturen?
Nee, de gepersonaliseerde posters en lijsten zijn maatwerk producten en kunnen niet retour worden gestuurd. Alleen als de poster of lijst beschadigd is, of als er een fout is gemaakt. Informeer hiervoor via ons contactformulier of met WhatsApp naar +31629429964.
Wat is de snelst mogelijke levertijd?
De standaard levertijd voor de poster is 2-3 werkdagen. Ook kunnen we de poster binnen 1 werkdag leveren als je de poster voor 10 uur in de ochtend besteld. De lijsten worden binnen 3-5 werkdagen verzonden en worden los van de poster bezorgd.

Kies een taal

× Gratis proefdruk?