Stadsletter

18.9524.95 incl. BTW

Toffe posters met de eerste letter van je woonplaats erop!

Unieke poster met de naam van je woonplaats;
Snelle levering binnen 2-3 werkdagen;

Clear

Description

Jouw woonplaats is je heilig!

Leuke manier om jouw woonplaats te eren aan je muur als wanddecoratie. Op stadsposter wordt de eerste letter van jouw woonplaats groot afgebeeld en de naam ervan in het klein eronder geschreven. Ook worden de coordinaten van je woonplaats op de poster greprint. De poster is een super leuk cadeau aan jezelf of bij een housewarming.

Poster met de eerste letter van je stad of dorp

De zwart en witte poster is makkelijk te maken! Het enige wat jij hoeft te doen is de naam van je woonplaats op te geven en vervolgens de poster in de winkelwagen toe te voegen. Verder rond je het bestelproces af. Wij ontvangen de order en printen de poster op kwaliteit papier, doen de poster in onze Posterkamer koker en laten de poster bezorgen door PostNL.

De poster maak je af met een lijst die je hier kan vinden.

Ik wil net iets anders…

Als jou poster er niet bij staat neem dan contact met ons op en dan zorgen wij ervoor dat we je alsnog blij kunnen maken.

Kwaliteit

De posters zijn aan twee kanten gestreken waardoor het een glanzende oppervlak krijgt.

Levering

De poster wordt gedrukt bij een externe drukkerij en vervolgens naar ons adres toegezonden. Onze designer controleert de poster, pakt deze goed in en verzendt de poster vervolgens naar het opgegeven adres met Postnl.

 

Additional information

Dimensions297 × 420 cm
Formaat

30 x 21 cm (18,95), 29,7 x 21 cm (A4 – 18,95), 40 x 30 cm (24,95), 42 x 29,7 cm (A3 – 24,95)

You may also like…