Poster met plaatsnaam

21.9527.95 incl. BTW

Een unieke en originele City Map Poster op naam en adres inclusief coördinaten + datum. De poster is verkrijgbaar in A3- en A4-formaat. Leuk om cadeau te geven bij een housewarming!

Na aankoop kun je eerst een gratis voorbeeld per mail krijgen, geef dit aan bij de check-out onder de adresgegevens

Clear
Select filesDrag File Here

Description

Poster met plaatsnaam

De poster met de naam van jouw dorp, wijk of stad maken we voor je op maat in verschillende formaten.

Poster met plaatsnaam maken

Een poster maken van je favoriete stad is erg makkelijk. Je kiest een plaats die jij op de poster wilt hebben; dit kan een plaats zijn waar jij je leukste vakantie heb beleefd of een plek waar jij een andere mooie herinnering heb. Nadat je het formaat heb gekozen en het bestelproces is afgerond dan gaat onze designer met jouw poster aan de slag.

Een kleine tip van ons is om de poster in te lijsten in een lijst die past bij het door jou gekozen formaat. Onze lijsten geven de posters iets meer contrast waardoor de poster met plaatsnaam nog beter naar voren komt aan de wand. Ook is het erg gaaf om de poster te combineren met andere posters die je via deze link kan vinden.

Via het product Persoonlijke Stadsposter kan je de posters met een plaatsnaam nog meer personaliseren met 1 of meerdere (voor)namen, coördinaten van de stad, de datum van een herinnering tot het tonen van alleen de straat in plaats van de gehele straat.

Kwaliteit

De posters zijn aan twee kanten gestreken waardoor het een glanzende oppervlak krijgt.

Levering

De poster wordt gedrukt bij een externe drukkerij en vervolgens naar ons adres toegezonden. Onze designer controleert de poster, pakt deze goed in en verzendt de poster vervolgens naar het opgegeven adres met Postnl.

 

 

 

Additional information

Formaat

30 x 21 cm (21,95), 29,7 x 21 cm (A4 – 21,95), 40 x 30 cm (27,95), 42 x 29,7 cm (A3 – 27,95)