Poster met plaatsnaam

Uitstekende reviews op Trustpilot

5/5
Wissen
webshop keurmerk bij de Posterkamer
Persoonlijke poster

Op maat gemaakt

Gratis proefdruk

Aanvragen via WhatsApp

Gratis verzending

Levering 2-3 werkdagen*

Achteraf betalen

Tot 2 weken

Meer informatie

  • Productbeschrijving
  • Levering
  • proefdruk
  • maattabel
Personeel je eigen City Map Poster met de naam van je woonplaats of favoriete vakantiebestemming.

De levertijd van deze poster is gemiddeld 2-3 werkdagen vanaf de besteldatum. Na het plaatsen van de bestelling zullen we de poster ontwerpen met jouw gegevens en laten we deze op maat printen. Nadat de poster print klaar is zal de poster uiterlijk de volgende dag worden verzonden. Als je een lijst (altijd maatwerk) bij de poster heb besteld dan zullen deze 2 artikelen los van elkaar worden verzonden. De levertijd van een lijst kan met enkele dagen toenemen.

Een gratis proefdruk kan via WhatsApp worden aangevraagd. De ontwerpers van de Posterkamer sturen de digitale proefdruk dezelfde dag via WhatsApp toe indien de proefdruk voor 16 uur is aangevraagd. Het krijgen van een proefdruk kan tot 22:00 uur ’s avonds. Mocht je net te laat zijn met het aanvragen of de proefdruk niet hebben ontvangen dan zal je de volgende werkdag voor 12 uur de proefdruk ontvangen. Vaak zal dit in overleg gaan met de persoon waarmee je spreekt via WhatsApp.

Formaten van posters en lijsten bij de Posterkamer

Kwaliteit in beeld

Beoordelingen via TrustPilot

Poster met plaatsnaam maken

De poster met de naam van jouw dorp, wijk of stad maken we voor je op maat in verschillende formaten.

Een poster maken van je favoriete stad is erg makkelijk. Je kiest een plaats die jij op de poster wilt hebben; dit kan een plaats zijn waar jij je leukste vakantie heb beleefd of een plek waar jij een andere mooie herinnering heb. Nadat je het formaat heb gekozen en het bestelproces is afgerond dan gaat onze designer met jouw poster aan de slag.

Een kleine tip van ons is om de poster in te lijsten in een lijst die past bij het door jou gekozen formaat. Onze lijsten geven de posters iets meer contrast waardoor de poster met plaatsnaam nog beter naar voren komt aan de wand. Ook is het erg gaaf om de poster te combineren met andere posters die je via deze link kan vinden.

Via het product Persoonlijke Stadsposter kan je de posters met een plaatsnaam nog meer personaliseren met 1 of meerdere (voor)namen, coördinaten van de stad, de datum van een herinnering tot het tonen van alleen de straat in plaats van de gehele straat.

Kwaliteit

De posters zijn aan twee kanten gestreken waardoor het een glanzende oppervlak krijgt.

Levering

De poster wordt gedrukt bij een externe drukkerij en vervolgens naar ons adres toegezonden. Onze designer controleert de poster, pakt deze goed in en verzendt de poster vervolgens naar het opgegeven adres met Postnl.

 

 

 

× Gratis proefdruk?