• Gratis verzending NL & BE
  • Achteraf betalen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Uitstekend 4,6 out of 5
  • Gratis verzending NL & BE
  • Achteraf betalen
  • Uitstekende kwaliteit
Uitstekend 4,6 out of 5
Logo van Trustpilot - De Posterkamer

Poster van Rotterdam

Clear
  • Op voorraad
  • Zeer fraai wit en stevig papier
Achteraf betalen

Tot 2 weken

Gratis verzending

Levering 2-3 werkdagen

De stadsposter van Rotterdam is een mooie poster afdruk van de plattegrond van Rotterdam in het zwart/wit.

Onderaan de pagina kan er een aluminium wissellijst worden toegevoegd.

De levertijd van deze poster is gemiddeld 2-3 werkdagen vanaf de besteldatum. Na het plaatsen van de bestelling zullen we de poster direct laten printen op het door jou gewenste formaat. Nadat de poster print klaar is zal de poster uiterlijk de volgende dag worden verzonden.

Formaten van posters en lijsten bij de Posterkamer

Hele mooie kwaliteit posters. Snelle levering en super service. Ik ben blij!

Patricia Huizer | Trustpilot.nl
Trustpilot - De Posterkamer

Poster van Rotterdam

De poster van Rotterdam is unieke stadsposter voor in het interieur van de woonkamer of slaapkamer. Op de stadsposter wordt de plattegrond van Rotterdam, de plaatsnaam en de bijhorende coordinaten geprint. De poster is in zwart wit en deze komt het beste tot zijn recht als deze op A3 of op een vergelijkbaar formaat een mooie plek krijgt aan de muur. Liever een andere stad? In de categorie stadsposters hebben wij verschillende steden uit Nederland en België voor op onze stadsposters.

Rotterdam poster bestellen

Poster van Rotterdam valt onder onze standaard collectie met stadsposters die direct klaar zijn voor een leuke lijst. Heb je nog geen lijst? Kijk dan hier eventjes. Je hoeft alleen het gewenste formaat op de productpagina van de Rotterdam Stadsposter aan te geven. De poster krijg je binnen 2-3 werkdagen geleverd.

Poster van Rotterdam personaliseren

Door te kiezen voor onze gepersonaliseerde stadsposters zoals ‘poster met plaatsnaam‘ en de ‘persoonlijke stadsposter‘ kun je jouw eigen dorp, wijk of stad op de poster laten printen. Dit maakt het dus mogelijk om een bepaalde straat of wijk uit Rotterdam of een andere stad op de poster te laten printen.

Kwaliteit

De posters zijn aan twee kanten gestreken waardoor het een glanzende oppervlak krijgt.

Levering

De poster worden gedrukt bij een externe drukkerij en vervolgens naar ons adres toegezonden. Onze designer controleert de poster, pakt deze goed in en verzend deze poster vervolgens naar het opgegeven adres met postnl.

 

× Gratis proefdruk?