Geboorteposter Summary

Wissen
Persoonlijke poster

Op maat gemaakt

Gratis proefdruk

Aanvragen via WhatsApp

Gratis verzending

Levering 2-3 werkdagen

Achteraf betalen

Tot 2 weken

Meer informatie

  • Productbeschrijving
  • Levering
  • proefdruk
  • maattabel
Wil jij je eigen geboorteposter maken? Dit is de 'Summary poster' uit de categorie geboorteposters. Het is een unieke poster voor in de babykamer. De poster maakt het mogelijk om op een unieke manier de babykamer te decoreren of nieuwe ouders mee te verassen tijdens de kraamvisite. De poster heeft een minimalistische stijl dat is geïnspireerd van het 'Scandinavische Design'. Belangrijke gegevens van de geboorte zoals de geboortedatum, het tijdstip en het gewicht van de baby is afgedrukt op de poster. Dit maakt van de geboorteposter een tastbare herinnering die het leven lang zal mee blijven gaan. Verder is er op een speelse manier sterrenbeeld van de baby geïllustreerd. Jij kan de geboorteposter dus volledig personaliseren met de geboortegegevens, het kiezen van de kleur en het sterrenbeeld. Heb je extra wensen? Neem dan eenvoudig contact met ons op via WhatsApp zodat wij je verder kunnen helpen.

De poster over de baby wordt op jouw aangegeven formaat afgedrukt. Dit doen wij op hoog kwaliteit papier van 190 grams. Ook kunnen wij zorgen voor de lijst die we op maat maken. Bekijk alle lijsten op deze pagina.

  • Wij leveren binnen 2-3 werkdagen
  • Personaliseer de poster met je eigen gegevens
  • Kies een kleur dat past bij de babykamer
  • Ontvang op aanvraag een gratis proefdruk via WhatsApp

De levertijd van deze poster is gemiddeld 2-3 werkdagen vanaf de besteldatum. Na het plaatsen van de bestelling zullen we de poster ontwerpen met jouw gegevens en laten we deze op maat printen. Nadat de poster print klaar is zal de poster uiterlijk de volgende dag worden verzonden.

Een gratis proefdruk kan via WhatsApp worden aangevraagd. De ontwerpers van de Posterkamer sturen de digitale proefdruk dezelfde dag via WhatsApp toe indien de proefdruk voor 16 uur is aangevraagd. Het krijgen van een proefdruk kan tot 22:00 uur ’s avonds. Mocht je net te laat zijn met het aanvragen of de proefdruk niet hebben ontvangen dan zal je de volgende werkdag voor 12 uur de proefdruk ontvangen. Vaak zal dit in overleg gaan met de persoon waarmee je spreekt via WhatsApp.

Formaten van posters en lijsten bij de Posterkamer

Kwaliteit in beeld

Beoordelingen via TrustPilot

Een korte uitleg

Wil je een gratis proefdruk? Momenteel kunnen wij nog geen voorbeeld van de poster genereren op onze website met jouw gegevens. Daarom bieden we een gratis proefdruk aan via WhatsApp.

Vraag een gratis proefdruk aan:

× Gratis proefdruk?