• Uitstekend 4,6 out of 5
Uitstekend 4,6 out of 5
Logo van Trustpilot - De Posterkamer

Geboorteposter Summary

Wissen
Persoonlijke poster

Op maat gemaakt

Gratis proefdruk

Aanvragen via WhatsApp

Gratis verzending

Levering 2-3 werkdagen

Achteraf betalen

Tot 2 weken

Meer informatie

  • Productbeschrijving
  • Levering
  • proefdruk
  • maattabel
Originele geboorteposter met de belangrijkste gegevens van de geboortedag zoals de naam, geboortedatum, geboortegewicht en de geboortelengte.

De levertijd van deze poster is gemiddeld 2-3 werkdagen vanaf de besteldatum. Na het plaatsen van de bestelling zullen we de poster ontwerpen met jouw gegevens en laten we deze op maat printen. Nadat de poster print klaar is zal de poster uiterlijk de volgende dag worden verzonden.

Een gratis proefdruk kan via WhatsApp worden aangevraagd. De ontwerpers van de Posterkamer sturen de digitale proefdruk dezelfde dag via WhatsApp toe indien de proefdruk voor 16 uur is aangevraagd. Het krijgen van een proefdruk kan tot 22:00 uur ’s avonds. Mocht je net te laat zijn met het aanvragen of de proefdruk niet hebben ontvangen dan zal je de volgende werkdag voor 12 uur de proefdruk ontvangen. Vaak zal dit in overleg gaan met de persoon waarmee je spreekt via WhatsApp.

Formaten van posters en lijsten bij de Posterkamer

Kwaliteit in beeld

Beoordelingen via TrustPilot

Geboorteposter Summary

De ‘Summary’ is een geboorteposter met de belangrijkste gegevens van de geboortedag erop geprint zoals de naam, geboortedatum, geboortelengte en het geboortegewicht. De geboorteposter is in verschillende formaten verkrijgbaar. Standaard is deze poster zandkleurig maar heb je liever een andere kleur? Dan kun je zelf een kleur kiezen in het formulier bij het maken van deze poster.

Hoe werkt het?

Je hebt de poster in ieder geval al gevonden! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het formulier invullen waarin wij enkele details vragen die op de poster kunnen worden geprint. Nadat je deze hebt ingevuld kun je de poster in het winkelmandje toevoegen en betalen.

Kwaliteit

De poster wordt op stevig papier van 190 gram gedrukt en is aan twee kanten gestreken waardoor het een glanzend oppervlakte krijgt.

Levering

We werken samen met een professionele drukkerij met een snelle verwerkingstijd. Hierdoor kunnen wij alle posters, dus ook de gepersonaliseerde posters, binnen 1 tot 3 werkdagen leveren.

Een korte uitleg

Wil je een gratis proefdruk? Momenteel kunnen wij nog geen voorbeeld van de poster genereren op onze website met jouw gegevens. Daarom bieden we een gratis proefdruk aan via WhatsApp.

Vraag een gratis proefdruk aan:

× Gratis proefdruk?