• Uitstekend 4,6 out of 5
Uitstekend 4,6 out of 5
Logo van Trustpilot - De Posterkamer

Birth poster - Oil print

Wissen
Persoonlijke poster

Op maat gemaakt

Gratis proefdruk

Aanvragen via WhatsApp

Gratis verzending

Levering 2-3 werkdagen

Achteraf betalen

Tot 2 weken

Meer informatie

  • Productbeschrijving
  • Levering
  • proefdruk
  • maattabel
Een geboorteposter voor in de babykamer. Op de geboorteposter wordt de sterrenhemel geprint met op de achtergrond een olie print in het roze, blauw of groen. De poster heeft een minimalistische en rustige stijl. Deze poster is leuk om cadeau te geven als kraamcadeau of om zelf de nieuwe babykamer te finetunen.

De levertijd van deze poster is gemiddeld 2-3 werkdagen vanaf de besteldatum. Na het plaatsen van de bestelling zullen we de poster ontwerpen met jouw gegevens en laten we deze op maat printen. Nadat de poster print klaar is zal de poster uiterlijk de volgende dag worden verzonden.

Een gratis proefdruk kan via WhatsApp worden aangevraagd. De ontwerpers van de Posterkamer sturen de digitale proefdruk dezelfde dag via WhatsApp toe indien de proefdruk voor 16 uur is aangevraagd. Het krijgen van een proefdruk kan tot 22:00 uur ’s avonds. Mocht je net te laat zijn met het aanvragen of de proefdruk niet hebben ontvangen dan zal je de volgende werkdag voor 12 uur de proefdruk ontvangen. Vaak zal dit in overleg gaan met de persoon waarmee je spreekt via WhatsApp.

Formaten van posters en lijsten bij de Posterkamer

Kwaliteit in beeld

Beoordelingen via TrustPilot

Geboorteposter met sterren

Op de geboorteposter met sterrenhemel worden de sterren van de door jou opgegeven geboortedatum, geboorteplaats (en tijdstip) geprint.
Personaliseer de poster verder met de belangrijkste gegevens van de geboortedag zoals de gewicht en de lengte.

Geboorteposter met sterrenhemel is uniek kraamcadeau

Nog geen kraamcadeau? Een leuker kraamcadeau kan je niet geven. De trotse ouders zullen verrast worden met de poster die helemaal op maat is gemaakt. Het leuke van de baby poster is dat deze altijd bewaard zal blijven en vaak mee gaat tussen de uitzet voor later.

Meer geboorteposters

Wij hebben verschillende babyposters die geprint kunnen worden. In onze collectie vindt je babyposters voor meisjes, jongens, tweelingen, drielingen etc. Je kan er zelfs een gave tweeluik van maken. Liever een andere poster als kraamcadeau? Bekijk hier dan al onze geboorteposters.

Een korte uitleg

Wil je een gratis proefdruk? Momenteel kunnen wij nog geen voorbeeld van de poster genereren op onze website met jouw gegevens. Daarom bieden we een gratis proefdruk aan via WhatsApp.

Vraag een gratis proefdruk aan:

× Gratis proefdruk?