Birth poster - Oil print

Wissen
Persoonlijke poster

Op maat gemaakt

Gratis proefdruk

Aanvragen via WhatsApp

Gratis verzending

Levering 2-3 werkdagen

Achteraf betalen

Tot 2 weken

Meer informatie

  • Productbeschrijving
  • Levering
  • proefdruk
  • maattabel
Wil jij een geboorteposter cadeau geven of zelf voor in de babykamer? Een geboorteposter is een gepersonaliseerd kunstwerk voor in de babykamer. Het is een visuele samenvatting van de geboortedag van de baby. Op de poster zie je een afdruk van de sterrenhemel met daaronder een textuur van waterverf. De poster kan ik verschillende kleuren worden afgedrukt zodat het leuk is voor in iedere babykamer. Verder zal er op de poster belangrijke informatie van de geboortedag en de naam worden geprint. Denk bijvoorbeeld aan de geboortedatum, het gewicht en de lengte. De geboorteposter kan op verschillende formaten worden geprint. Over het algemeen kiezen onze klanten voor een A4 of A3-formaat. Na het bestellen van de geboorteposter leveren wij deze binnen 2-3 werkdagen bij jou thuis af. Nadat je ook een maatwerk lijst voor de poster heb gekocht is de poster klaar om aan de muur in de babykamer te worden bevestigd. Je zal zien dat het de kamer direct een stuk persoonlijker maakt. Geef jij de geboorteposter cadeau? Bekijk hier al onze geboorteposters. Dan weten we zeker dat jij het beste cadeau ooit zal geven. Ook is de poster een unieke herinnering voor later en zal dus altijd bewaard blijven.

De levertijd van deze poster is gemiddeld 2-3 werkdagen vanaf de besteldatum. Na het plaatsen van de bestelling zullen we de poster ontwerpen met jouw gegevens en laten we deze op maat printen. Nadat de poster print klaar is zal de poster uiterlijk de volgende dag worden verzonden.

Een gratis proefdruk kan via WhatsApp worden aangevraagd. De ontwerpers van de Posterkamer sturen de digitale proefdruk dezelfde dag via WhatsApp toe indien de proefdruk voor 16 uur is aangevraagd. Het krijgen van een proefdruk kan tot 22:00 uur ’s avonds. Mocht je net te laat zijn met het aanvragen of de proefdruk niet hebben ontvangen dan zal je de volgende werkdag voor 12 uur de proefdruk ontvangen. Vaak zal dit in overleg gaan met de persoon waarmee je spreekt via WhatsApp.

Formaten van posters en lijsten bij de Posterkamer

Kwaliteit in beeld

Beoordelingen via TrustPilot

Een korte uitleg

Wil je een gratis proefdruk? Momenteel kunnen wij nog geen voorbeeld van de poster genereren op onze website met jouw gegevens. Daarom bieden we een gratis proefdruk aan via WhatsApp.

Vraag een gratis proefdruk aan:

× Gratis proefdruk?