Verhuiskaart met plattegrond

30.0054.00 incl. BTW

Verhuiskaarten in A6 met een afdruk en een markering van je nieuwe woonadres. Ook de ruimte om je persoonlijke notitie en adreswijziging door te geven.

Leegmaken
SKU: N/A Category: Tag:
De levertijd is gemiddeld 2 werkdagen. Lees hier meer informatie op de pagina 'FAQ'.Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Verhuiskaart met plattegrond

Verhuiskaart maken

Op deze verhuiskaart wordt de locatie van je nieuwe woonadres geprint en deze staat gemarkeerd met een label. Op de achterzijde van de kaart is er ruimte voor een persoonlijk stukje tekst, de adresgegevens te beschrijven en te vermelden om wie het gaat.

Een kleine tip van ons: Wij hebben ook gave stadsposters! Deze zijn erg leuk om je nieuwe woonadres op te printen. Bekijk de posters hier!

Kwaliteit

De kaart wordt geprint op heel stevig 350 grams papier in gebroken wit. Beide kanten hebben een coating maar de glans zit meer tegen mat aan dan tegen glossy. Standaard worden er geen enveloppen meegeleverd.

Levering

De kaarten worden gedrukt bij een externe drukkerij en vervolgens naar ons adres toegezonden. Onze designer controleert de kaarten, pakt deze goed in en verzendt de kaart vervolgens naar het opgegeven adres met Postnl.

Aantal

25 stuks, 50 stuks, 75 stuks, 100 stuks

There are no reviews yet.

Be the first to review “Verhuiskaart met plattegrond”