City Map Posters

Wil jij de poster trends van 2018 aan jouw muur? Tegenwoordig zijn de City Map posters erg populair. De posters worden getoond met een afdruk van de naam en lengte en breedte coördinaten van jouw woonplaats. De volgende steden zitten standaard in ons assortiment; Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Eindhoven en Maastricht. Wij zelf zijn afkomstig uit Barendrecht en Goerree-Overflakkee daarom hebben we sinds kort ook voor onze woonplaatsen een City Map poster gecreëerd.

Poster trends van 2018 – Een City Map van jouw nieuwe woonplaats?

Ben jij net verhuisd of heb je een verhuizing op de planning staan? Laat dan nu een unieke City Map poster ontwerpen van jouw nieuwe woonplaats. Deze posters zijn uitgebreider dan de standaard city map posters. Zo worden er meerdere gegevens getoond zoals jouw woonplaats, jouw/jullie namen, coördinaten van het thuisadres en bijvoorbeeld de datum van het verkrijgen van de sleutel. Ook erg leuk om cadeau te geven bij een housewarming!

Eindhoven City Map

17.9523.95 incl. BTW

Persoonlijke Stadsposter

18.9524.95 incl. BTW

Rotterdam City Map

17.9523.95 incl. BTW

Stadskwartier Rotterdam

16.9537.95 incl. BTW

Geboorteposters – Poster trends van 2018

Iemand in jouw omgeving die net is bevallen en op zoek naar een top kraamcadeau? Misschien worden jullie binnenkort wel zelf papa en mama of heeft de kinderkamer een frisse update nodig? Genoeg redenen om een kijk te nemen bij onze posters voor in de kinderkamer. Al onze kinderkamer posters zijn te vinden onder het kopje ‘Kinderkamer‘. De persoonlijke geboorteposters zijn erg gewild!

Baby Outline

18.9539.95 incl. BTW

Hello World

18.9539.95 incl. BTW

Indianen Tent

16.9537.95 incl. BTW

Super Hero Batman

16.9537.95 incl. BTW

Scandic design posters

Nordic Design, Scandic Design of gewoon de Scandinavische stijl. De posters zijn niet meer weg te denken en behoren tot de poster trends van 2018. Hoeveel heb jij er al? De Scandinavische posters zijn erg populair en goed te combineren tot een gave posterwand in jouw huis. De posters zijn erg leuk om cadeau te geven aan collega’s, vrienden, familie en vage kennissen. Iedereen maak je er blij mee en kan het kwijt in zijn of haar huis.

We hebben ons laten inspireren door de minimalistische woontrends van nu en hierop de posters prints gebaseerd. Niet zo gek toch? Wil jij ook zo’n poster? De gewilde Nordic Design posters kan je in diverse prints en formaten bestellen in onze webshop.