Maak een poster

Heb je al een ontwerp? Stuur deze naar ons toe en wij kunnen hem voor je printen. Bekijk de voorwaarden voor het aanleveren hier.

Super service !! Lieve mensen Echt de moeite waard om iets te bestellen
Vera Kuurman
Super service !!
Hele mooie kwaliteit posters! Snelle levering en super service. Ik ben blij!
Patricia
Hele mooie kwaliteit posters
Mooie poster en heel netjes aangeleverd. Een prachtig cadeau voor een speciale gelegenheid. Dankjewel.
Eva
Mooie poster en heel netjes…

Poster maken

Jij wilt graag een poster kopen en zelf maken? Bij de Posterkamer kan je zelf heel makkelijk een poster maken. Deze posters zijn leuk voor in je woonkamer, slaapkamer of voor andere ruimtes in je huis. Wil je liever een poster maken voor een andere gelegenheid en hebben wij hiervoor de poster niet op onze website staan? Dan kun je altijd met ons contact opnemen om een poster op maat te laten ontwerpen. 

Eenvoudig een poster maken

Een poster maken is erg makkelijk want eigenlijk hebben wij al het werk al voor je gedaan. Het enige wat jij hoef te doen is de gegevens in te vullen die je op de poster die je wilt laten maken. Als je op onze website komt dan kies je voor de categorie gepersonaliseerde posters. In deze categorie kan je het overzicht met posters filteren tot er eentje overblijft die jij leuk vind om te laten personaliseren. Deze posters zijn leuk om cadeau te doen maar ook voor aan je eigen muur in huis. 

Poster maken met naam, foto en meer!

Onze posters die je gepersonaliseerd kunt maken hebben wij in verschillende stijlen en voor verschillende momenten. Dat betekent automatisch dat de inhoud van de posters ook met elkaar verschillen. Op de ene poster plaats je een leuke foto en op de andere poster maak je een samenvatting van de geboortedag voor je vriendin die pas moeder is geworden. Wij hebben posters met tekst, abstracte posters, stadsposters, urban posters en meer die kunnen worden gepersonaliseerd. Heb jij al zin gekregen om een poster maken? Het zal een mooie herinnering zijn om enkele gebeurtenissen te koesteren. 

Maatwerk poster

Het kan zo zijn dat jij geen template wilt bewerken en liever een poster op maat wilt laten maken. Dat kan natuurlijk ook! Ben jij een bedrijf of particulier? Beide geen probleem. Een echt voorbeeld van een maatwerk poster is bijvoorbeeld een geboortekaartje na maken voor op groot formaat aan de muur of heb jij een ander origineel idee? Je kunt jouw wensen altijd naar ons toe e-mailen en meer informatie lezen op de pagina poster laten maken. Naast posters kunnen wij ook kaarten of andere grafische prints voor je maken. 

× Gratis proefdruk?