EEN LEUK CADEAU AAN EEN ANDER OF JEZELF

Kies een poster en maak hem persoonlijk en op maat met de gewenste tekst, kleuren en afmetingen. De designers van de Posterkamer  gaan ermee aan de slag zodat jullie het thuis trots kunnen tonen of het cadeau kunnen doen op het werk, bij vrienden of op jouw favoriete plek.

Custom posters die wij leuk vinden

Custom Star map

18.9539.95 incl. BTW

New Born

18.9539.95 incl. BTW

Persoonlijke Stadsposter

18.9524.95 incl. BTW

Opzoek naar een gepersonaliseerd kraamcadeau?

Een uniek kraamcadeau voor jouw beste vriendin.

EEN GAAF INTERIEUR KUNSTZINNIG-DINGETJE

Perfect gepersonaliseerde posters om jouw wand thuis een upgrade te geven. 

Een origineel verjaardagscadeau

Een unieke posters als verjaardagscadeau voor jouw beste vriend, collega, kennissen of familie.

Posters die het meest vaak door jullie zijn gekozen

Persoonlijke Stadsposter

18.9524.95 incl. BTW

New Born

18.9539.95 incl. BTW

Boys Rule

16.9537.95 incl. BTW

Custom Star map

18.9539.95 incl. BTW

Poster maken online zorgt voor plezier!

Wanneer je de naam “De Posterkamer” hoort dan denk je al direct aan 1 ding: posters. Je kan via onze website zelf je poster maken en onze ontwerpers helpen je hier graag in mee. Onze posters zijn zo ontworpen dat het zorgt voor twee belangrijke eigenschappen in huis: sfeer en persoonlijkheid! De posters kunnen bij ons op verschillende manieren worden gemaakt. De meest makkelijke manier is om de wensen online door te geven die worden gevraagd bij het kopen van een poster. Je kunt er dan zeker van zijn dat de poster voldoet aan alle belangrijke ontwerpprincipes. Hierbij heb je 100% zekerheid dat de poster mooi in een van onze lijsten aan jouw muur kan komen te hangen. Maar stel dat jij creatief genoeg bent dan kan je aan de slag met onze handige ontwerptool. Met onze ontwerptool kan jij zelf een poster maken en beschik je over verschillende elementen om deze te gebruiken in je poster. Als je de tool eenmaal door heb dan weet je niet meer van stoppen!

Dagelijks werken wij aan de website om je zo duidelijk en logisch mogelijk online een poster te laten maken. Hierdoor blijft het ontwerpen van een poster natuurlijk hartstikke leuk. Alle posters die voor 19:30 worden besteld zullen dezelfde dag nog naar de designer en de drukker worden gestuurd. Op dat moment worden posters digitaal gecontroleerd en zullen de printers speciaal worden ingesteld om je een gave poster te bezorgen op mooi en stevig papier.

Poster cadeau nieuw huis

Heb jij zelf een nieuw huis of vind je het leuk om iemand goed te verrassen met een origineel cadeau? Wij hebben vele posters voor in huis maar we hebben ook een selectie gemaakt met posters die leuk zijn om cadeau te geven voor een nieuw huis. Deze posters kun je cadeau geven voor bijvoorbeeld een housewarming van je vrienden en vriendinnen. De posters voor een nieuwe woning kunnen helemaal worden gepersonaliseerd. Wij kunnen de coördinaten, de kaart of map, een datum en nog veel meer op de poster plaatsen.

Kinderkamer posters maken

Onze posters voor de kinderkamer zijn leuk om de kamer op een originele maar een hele makkelijke manier een persoonlijke touch te geven. Vaak horen we ook van onze fans dat de poster toch ook wel de finishing touch is. Dit is trouwens ook voor alle andere woonruimtes in huis. Posters die we steeds vaker op de kinderkamer zien terugkomen zijn de posters met een verfstreep in het donkergroen, donkerblauw of met een okertint erop.

Persoonlijk kraamcadeau

Steeds vaker zijn persoonlijke cadeaus de beste manier om een persoon te verrassen. Met een poster als kraamcadeau kan je goed de show stelen tijdens het kraambezoek. Ook zal de poster ervaren worden als leukste kraamcadeau van de dag. Want hoe lief en leuk is het om een cadeau te ontvangen met alle persoonlijke details van jouw baby erop?! Via onze website kan er gemakkelijk een poster voor pasgeboren jongetjes en meisjes online gemaakt worden.

Poster cadeau voor een verjaardag

Vandaag is je beste vriend jarig, morgen een collega en over 3 weken je liefste zusje. En iedere keer is het weer moeilijk om een cadeau te bedenken voor deze belangrijke personen. Vroeger was het nog wel makkelijk om iets te bedenken maar tegenwoordig heeft iedereen alles al. Gelukkig is een cadeautje waar de moeite voor wordt genomen altijd een goed cadeau. En het mooie ervan is dat het leuk blijft om te krijgen (en geven)! Alleen al voor die enthousiaste reactie(s) zou je dit cadeau jaarlijks willen geven. Wij hebben een aparte categorie met posters opgezet die leuk zijn om cadeau te geven voor een verjaardag. Het enige wat jij nog hoef te doen is even details doorgeven die je op de poster wilt hebben!

Wanddecoratie foto

Wij bieden verschillende posters aan waarop jij een foto kan uploaden van Facebook, Instagram of vanuit je bestanden op de computer. Zo kan je gave collages maken van een belangrijk moment of kan je ervoor kiezen om je mooiste vakantiefoto’s op een poster te laten printen. Het printen van deze momenten zal iedere dag een glimlach om je gezicht toveren.