Geboorteposters voor de poster

Heb je al een ontwerp? Stuur deze naar ons toe en wij kunnen hem voor je printen. Bekijk de voorwaarden voor het aanleveren hier.

Babykamer poster

Geboorteposters

De geboorteposters zijn posters die kunnen worden gepersonaliseerd met de naam van de baby en andere belangrijke geboortegegevens zoals lengte, gewicht en geboortedatum. Tevens is het ook een heel leuk kraamcadeau met naam voor de nieuwe moeder en de baby! Een kleine alvast: onze meest populaire geboorteposter is op schaal van de baby!

 

Geboorteposter online maken

Een geboorteposter is een unieke poster met de belangrijkste eigenschappen van een baby zoals deze baby poster. De poster over de geboorte van de baby zorgt ervoor dat het belangrijkste moment uit het leven van de ouders wordt vastgelegd. Op de geboorteposter is vaak een ruimte vrijgehouden van een leuke quote over of voor de baby. Zelf heb je bij het maken van de baby poster de vrijheid om de kleur van de poster te bepalen. 

Geboorteposters in verschillende stijlen en formaten

Wij hebben verschillende geboorteposters die door onze eigen ontwerper gemaakt zijn. Mede hierdoor hebben wij de vrijheid om de geboorteposters in meerdere prints te ontwerpen. We hebben geboorteposters met allerlei thema’s zoals de ruimte, dieren of sprookjes. Deze posters zijn voorzien poster van een eigen print in bijvoorbeeld zwart-wit, abstract, ronde elementen, met tekst etc. De posters zijn ook leuk te combineren met andere posters voor de kinderkamer of babykamer. De formaten van de posters zijn bekende lijstformaten die in vele winkels van grotere aanbieders te koop zijn. Ook kan je bij ons direct de lijst aanschaffen. Door ons grote en unieke aanbod van geboorteposters hebben we voor iedere babykamer interieur een passende poster. Staat jouw poster er niet tussen of wil je de poster iets laten aanpassen? Dan kun je ons altijd een berichtje sturen via Instagram of de mail.

Geboorteposter als kraamcadeau geven

Een geboorteposter is een super origineel kraamcadeau. Het kraamcadeau kan je bij ons eenvoudig bestellen door jou wensen bij de gekozen poster in het formulier aan te geven. Als je graag een proefdruk van te voren wilt ontvangen dan kunnen we dit digitaal gratis voor je regelen. Na de bestelling zorgen wij ervoor dat jij de poster voor de baby en de moeder binnen 2-3 dagen cadeau kan geven. Tijdens het kraamfeest steel jij de show met een grote glimlach bij de moeder op het gezicht!

Geboorteposter laten maken

Heb jij een uniek idee en wil je een geboorteposter op maat laten maken? Wij kunnen je helpen. We krijgen veel van dit soort aanvragen zoals bijvoorbeeld het geboortekaartje na te maken en te laten printen op een poster. Stuur ons een berichtje via Instagram @deposterkamer of mail ons op deposterkamer@gmail.com .