Geboorteposter

Geboorteposter maken voor
een unieke herinnering

Maak een geboorteposter om het mooiste moment uit het leven
te koesteren op een unieke en tijdloze print van de baby en de geboortedag.
Kies voor een print van de sterrenhemel, de baby 1:1 op schaal of een ander uniek design.

MAAK EEN GEBOORTEPOSTER MET STERRENHEMEL

POSTERS VOOR IN DE BABYKAMER

Geboorteposter met sterrenstand

Maak eenvoudig een geboorteposter met sterrenstand waarop de sterrenhemel van de geboortedag wordt geprint zoals deย sterrenhemel kidsย poster. Personaliseer de sterrenhemel door de geboortedatum, tijdstip en de geboorteplaats aan te geven om de juiste sterrenstand op de geboorteposter af te drukken.

  • Geboorteposter met sterrenstand
  • Ontvang een gratis proefdruk

Geboorteposter op schaal

Een geboorteposter op schaal is een gepersonaliseerde poster voor in de babykamer. De naam van de poster zegt het eigenlijk al: Op de poster wordt de baby in werkelijk grootte op the birth poster geprint.

Onder de baby op schaal is er de ruimte om de naam van de baby, geboortedatum, geboorteplaats, lengte en het gewicht toe te voegen.

  • Print de baby op werkelijke grootte
  • Ontvang een gratis proefdruk

ALLE GEBOORTEPOSTERS

Geboorteposter maken

Bij De Posterkamer kan je eenvoudig een geboorteposter maken door een poster uit onze uitgebreide collectie van baby posters te kiezen. Je hebt de keuze uit posters die kunnen worden gepersonaliseerd met de sterrenstand, de baby op schaal, een samenvatting van de geboortedag en nog veel meer geboorteposters. Als je een poster hebt gevonden dan hoef je enkel de poster aan te vullen met de gegevens die worden gevraagd bij de gekozen poster. Voordat je de poster besteld kan er via WhatsApp een gratis proefdruk worden aangevraagd waardoor je van te voren de kans hebt de poster voor aankoop te kunnen bekijken. 

× Gratis proefdruk?