Een geboorteposter maken

Maak een blijvende herinnering van de geboorte op een unieke geboorteposter

Ontvang een gratis proefdruk van jouw Geboorteposter Poster

Vraag eenvoudig een proefdruk aan van jouw geboorteposter via WhatsApp. 

Wij hebben een geboorteposter laten maken met de belangrijkste gegevens van de geboortedag. Een ontzettend leuke manier om de babykamer nog persoonlijker te maken.
Y. tinke

Wij printen maken voor iedere geboortedag een speciale herinnering

De Posterkamer is ontstaan met het maken van geboorteposters. Vrienden om ons heen kregen een baby en wij zochten naar een uniek cadeau. Nicole en Yorick zijn de posters voor een geboorte gaan ontwerpen en hebben deze cadeau gegeven aan hun vrienden. Wie wil jij verassen met deze unieke herinnering?

Anderen mama's, papa's, vrienden en kennissen die een geboorteposter kochten

Anderen mama's, papa's, vrienden en kennissen die een geboorteposter kochten

Top service, persoonlijk contact via whatsapp en goede kwaliteit!
Erg blij met mijn poster!!! Erg vriendelijke geholpen en een super mooi resultaat. Ik zou zo weer bestellen.
Snelle service, goede kwaliteit
bestelling was snel binnen en de poster zag er heel mooi uit!
bestelling was snel binnen en de poster zag er heel mooi uit!
bestelling was snel binnen en de poster zag er heel mooi uit!

Veel gestelde vragen over geboorteposters

Wat is een geboorteposter?

Een geboorteposter is een afdruk op een poster met daarop enkele gegevens van de geboorte en over de baby. Op de poster kan bijvoorbeeld de geboortedatum, de naam van de baby en het geboortegewicht worden vermeld.

Kan ik van de geboortekaart een poster laten maken?

Wij kunnen iedere geboortekaart omzetten naar een poster. Dit is volledig maatwerk. Om deze maatwerk poster aan te vragen dien je contact op te nemen via WhatsApp of per e-mail.

Welke gegevens staan er op de geboorteposter?

De geboortegegevens die op een poster staan vermeld verschillen per gekozen geboorteposter. Over het algemeen tonen we de naam, de gegevens van de geboortedag en een leuke tekst. Verder kan de geboorteposter worden afgerond met een unieke illustratie zoals een sterrenhemel of een print van de baby op schaal.

Kan ik extra gegevens aan een geboorteposter toevoegen?

Op iedere poster kunnen extra gegevens van de geboorte worden toegevoegd. Dit is volledig maatwerk. Neem hiervoor vooraf contact met ons op via WhatsApp of per e-mail.

Kan ik van te voren zien hoe de geboorteposter eruit komt te zien?

Voordat je de geboorteposter besteld kan je een gratis proefdruk aanvragen. Dit doen we eenmalig per bestelling. Natuurlijk is er na de bestelling de mogelijkheid om extra wijzigingen aan te vragen en opnieuw een proefdruk te ontvangen.

Wat is de prijs van een geboorteposter?

De prijs van een geboorteposter is afhankelijk van het formaat en welke type poster je hebt aangevraagd.

Wat is de verzendtijd van de geboorteposter?

Na het ontvangen van de bestelling sturen wij de geboorteposter vrijwel direct naar je toe. De gemiddelde verzendtijd is 2-3 werkdagen.

Kan ik een geboorteposter terugsturen?

De geboorteposters zijn gepersonaliseerd waardoor wij de posters niet terugnemen. Bij een fout vanuit onze kant of beschadiging zullen wij gratis een nieuwe poster toesturen.

Een geboorteposter

Een geboorteposter is een hartstikke leuke accessoire voor in de babykamer. De posters waarop geboortegegevens worden afgedrukt zorgen voor echt een “eigen” babykamer. Bij de Posterkamer heb je keuze uit verschillende stijlen, prints en kleuren voor op de poster. Dit maakt het eenvoudig om zowel een poster aan te schaffen voor in de jongens- of meisjeskamer.

Alle gegevens van de geboorte op een poster

Zelf een geboorteposter maken voor in de babykamer of iemand anders verassen met een uniek kraamcadeau is erg leuk en bijzonder om te doen. Voor iedereen is het een speciale gelegenheid om de mooiste dag uit het leven van jezelf of een ander vast te leggen op een poster over de baby.  Ga aan de slag met de gegevens die je op de poster wilt laten afdrukken en je kies daarbij een bijpassende print of illustratie. Je hebt een ruime keuze uit effen-print, dierenprint of een unieke print met sterren of zelfs de complete sterrenhemel. Ook erg leuk is om op deze geboorteposter de baby 1:1 op schaal vast te leggen.

Kies een taal

× Gratis proefdruk?