Een City Map Poster maken van jouw wijk, dorp of stad

Maak een City Map poster van jouw favoriete vakantiebestemming of print je eigen woonplaats op een unieke en tijdloze poster.

Wij zijn erg blij met onze stadsposter! Vriendelijk geholpen en super mooi resultaat.
lisa brouwer

Wij maken de poster van jouw favoriete bestemming volledig naar wens.

Mijn naam is Yorick en ik ben de ontwerper van de Posterkamer. Bij een bestelling of het aanvragen van een gratis proefdruk ga ik aan de slag met jouw stadsposter. Samen met mijn partner Nicole zorgen we ervoor dat de bestelling binnen 2-3 werkdagen thuis is afgeleverd.

Vele van jullie hebben ons al beoordeeld

Vele van jullie hebben ons als beoordeeld

veel gestelde vragen over city map posters

Een stadsposter is een tijdloos kunstwerk voor in iedere woonkamer

Een City Map Poster, oftewel een stadsposter, is een tijdloze en een moderne poster voor in iedere woonkamer. De zwart- en witte plattegrond van een bestemming naar keuze zorgt voor een persoonlijke twist in huis. Jij kiest namelijk een wijk, dorp of stad dat je op de poster wilt wilt laten afdrukken. 

Een City Map Poster personaliseren voor iedere gelegenheid

Zoek jij nog naar een origineel cadeau? Een stadsposter cadeau geven is een leuke verassing voor verschillende gelegenheden. Verras je vrienden die pas zijn verhuisd of die binnenkort jarig zijn. Je kan het pronkstuk personaliseren met o.a. een naam, datum en een locatie-pin. Je zal zien dat er een brede glimlach op het gezicht wordt getoverd na het geven van de City Map Poster met de bijpassende afdruk van de plattegrond. 

Vrouw met City Map Poster van Antwerpen