City Map Poster

Maak een City Map poster van jouw favoriete vakantiebestemming
of print je eigen woonplaats op een unieke en tijdloze poster.
Snel, klantvriendelijk en professioneel resultaat

Snelle reactie, goed overleg en voorbeelden. Binnen 2 dagen hadden we de poster al in huis. Verzending en verpakking zijn ook zeer goed geregeld!

Erg tevreden met het resultaat.

Erg tevreden met het resultaat en ook zeker met de service. Ik zal Deposterkamer zeker aanraden.

TIJDLOZE PRINTS VAN JOUW DORP OF STAD

City Map poster gepersonaliseerd

Wil jij een City Map Poster van jouw favoriete vakantiebestemming of woonplaats? Maak je eigen city map poster van overal ter wereld. City Map posters zijn posters waarop iedere plaats ter wereld geprint kan worden. Iedere dorp, wijk of stad worden in het zwart wit op de posters geprint. De gepersonaliseerde posters zijn leuk om cadeau te geven voor een housewarming of misschien wel een verhuizing naar het buitenland. De grote steden van Nederland en België hebben wij standaard in onze poster collectie. Staat jouw plaats er niet tussen? Wij kunnen de City Map posters eenvoudig voor je personaliseren.

Populaire City Map Posters

Wij zullen onze collectie met City Maps altijd uitbreiden met bekende plaatsen uit Nederland en België. Zo hebben wij al in onze collectie stadsposters van Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Breda, Gent, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. In de toekomst kun je ook gave posters van o.a. New York en andere grote steden van over de hele wereld verwachten. Denk je zelf te wonen in een grote stad die echt in onze standaard collectie moet komen? Dan kun je ons e-mailen naar deposterkamer@gmail.com en we garanderen je dan een korting op de persoonlijke stadsposter. 

City Map poster maken

Het maken van een City Map poster is heel eenvoudig. Onder de categorie stadsposters hebben wij een aantal templates staan waaruit je een keuze kan maken. Eenmaal een template gekozen voor een City Map die jij leuk vindt dan hoef je alleen nog maar het bijhorende formulier in te vullen. Bij het maken van city map poster kan je tijdens de bestelling een proefdruk aanvragen. Het ontvangen van een proefdruk is geheel gratis. Als je de proefdruk hebt ontvangen en je bent hiermee tevreden dan zullen we de City Map binnen 2-3 dagen naar je toesturen. 

Unieke housewarming gift

De City Map poster is een uniek om cadeau te geven als een housewarming gift. Je zorgt voor een dikke smile bij je vrienden, vriendinnen, familie en collega’s als zij een gave poster met hun nieuwe woonplaats erop van jou ontvangen. De poster kan helemaal worden gepersonaliseerd met naam, plaats, coordinaten en zelfs de datum. Hoe kick is dat? Wij hebben geen online tool waarmee je dit kunt doen maar het ingeven van je gegevens per formulier is voldoende. Wij kiezen ervoor om de posters door onze designer handmatig te laten maken zodat we altijd kunnen kiezen voor het mooiste design. 

× Gratis proefdruk?