Zodra een vriendin, nicht of collega’s zwanger is wordt het tijd voor een babyshower. Op zo’n feestje kom je natuurlijk niet aan met lege handen, maar wat moet je nou kopen voor de kleine spuit? Je wil natuurlijk aankomen met een uniek, opvallend en leuk kraamcadeau; we’ve got your back!
Wij hebben speciaal voor jou de leukste ‘’kraamcadeaus met naam’’ op een rij gezet. Het ultieme kraamcadeau met een personal touch.

Het kraamcadeau voor de stoere superheld

De babykamer van de kleine man is natuurlijk gevuld met de stoerste spulletjes. Denk hierbij aan de gave Nike sneakers, Adidas sweaters en natuurlijk dé trend van het moment: de Range Rover loopauto. Hét cadeau waar elk vaderhart sneller van gaat slaan. Geef daarom een hartverwarmend cadeau aan de babymama; de Super Hero Batman Poster. Het stoere kraamcadeau met naam voor haar kleine superheld.

Loopauto rangerover - loopauto.nl
Kraamcadeau jongen

Het kraamcadeau voor de kleine meid

Dierenknuffels, roze meubels en de leukste kleertjes vormen de basics voor elke meidenkamer. En natuurlijk aangevuld met stoere elementen zoals denim tuinbroeken en trendy sneakers. Alles kan en alles mag! Geef deze babykamer een persoonlijke, kleurrijke twist met een geboorteposter. De posters komen in alle kleuren, maten en stijlen. Bekijk bijvoorbeeld de persoonlijke sterrenhemel of de Ultrasound poster. Ook leuk als finishing touch voor in de woonkamer.

 

 

3 extra tips voor jouw kraamcadeau

Zie jij door de bomen het bos niet meer in kraamcadeauland? Keep calm and shop with us! Wij hebben voor nog 3 extra tips voor jouw kraamcadeau op naam. Met één van deze cadeaus is de mommy to be jou eeuwig dankbaar.

Tip 1: Dierenposter op maat
Elke kindje is gek op dieren. De woorden zoals kat, hond, koe en aap worden al snel toegevoegd aan het woordenboek van de kleine spruit. Voor de kleine dierenvriend bieden we een geboorteposter met de leukste dieren; Tijger, Zebra, Aap of Giraffe. Of bekijk de poster van een Jungle met sterren.

Tip 2: Kunst voor in huis
Is jouw vriendin, nicht of collega gek op kunst? Ook voor de kunstliefhebbers hebben we kraamcadeaus op naam. Bekijk bijvoorbeeld de birth poster oil print of de baby poster.

Tip 3: De babygym
Ook een handige cadeautip is de babygym. Je kunt de babygym customizen of kies een variant die voor jou is samengesteld.

En dan hebben wij nog één extra tip voor een onvergetelijke babyshower; vergeet de vader niet! Voor, tijdens en na de zwangerschap is de vader soms het vergeten kind. Ook hij verdient een cadeau! Bekijk onze stadsposters voor jouw persoonlijk cadeau.

Met een kraamcadeau op naam geef jij een onvergetelijk cadeau tijdens de babyshower.

Heb je nog vragen of wil je dat wij meedenken voor jouw leuke kraamcadeau? Laat een berichtje achter in de comments! En deel vooral de reacties op jouw gegeven kraamcadeau. Daar worden wij ook blij van!

babygym-ukkepuq-kraamcadeau

 

Met een kraamcadeau op naam geef jij een onvergetelijk cadeau tijdens de babyshower.

Heb je nog vragen of wil je dat wij meedenken voor jouw leuke kraamcadeau? Laat een berichtje achter in de comments! En deel vooral de reacties op jouw gegeven kraamcadeau. Daar worden wij ook blij van!