Kraamkado met naam cadeau geven

Kraamkado met naam

Kraamkado met naam

Op zoek naar een kraamkado met naam als cadeau voor de trotse ouders? Lees dan verder! Een origineel kraamkado is bij de Posterkamer een geboorteposter waarop de meest belangrijke geboortegegevens van de geboortedag geprint kunnen worden. De geboorteposters is de ‘Must Have’ voor de babykamer en zal voor de rest van het leven eeuwig bewaard worden in de ‘opbergbox’. Door het personaliseren van een kraamkado zorg jij een unieke verassing tijdens het kraamfeest. En de keuze is reuze! Bekijk hieronder de verschillende geboorteposters.

Persoonlijk kraamkado geven

Een kraamkado is altijd leuk om te ontvangen, vooral als het persoonlijk is. Voorheen gaven we vaak een standaard rompertje of een speenkoort. Maar vandaag de dag kunnen we alles personaliseren! Veel vrienden en vriendinnen in de omgeving zijn in verwachting of hebben pas een baby gekregen. Vaak hebben zij al een aantal weken met veel plezier aan het interieur van de babykamer gewerkt om deze helemaal naar smaak in te richten. Een kraamcadeau met naam zal daarom niet mogen ontbreken. Het maakt de nieuwe babykamer persoonlijk.

Onze babyposters kunnen worden gepersonaliseerd in allerlei vormen. Je kan bijvoorbeeld ervoor kiezen om het sterrenstelsel van de geboortedag erop te laten printen of om de baby op schaal af te laten drukken. Voor de rest vul je de geboorteposter aan met informatie die niet op de geboorteposter mag ontbreken.

Maak een geboorteposter op schaal

Als ouders ben je trots en wil je ieder moment vastleggen! Een geboorteposter op schaal is zo’n manier om dit te doen. Het pasgeboren meisje of jongetje krijgt een unieke print van de lengte van de baby op de poster. De lengte van de baby wordt 1:1 op schaal geprint en is daarmee het meest unieke gepersonaliseerde kraamkado met naam die je kan geven. De poster heeft een formaat van 61 x 91 cm – de keuze voor deze grootte is natuurlijk logisch want een gemiddelde baby is al 50 centimeter groot. Als je toevallig zelf pas ouder ben dan kan je deze natuurlijk voor jezelf kopen maar hoe leuk is het om deze geboorteposter op schaal ook te mogen ontvangen. Zal jij het cadeau geven?

Kraamcadeau met naam - geboorteposter - de posterkamer

Kraamkado met sterrenhemel

Een sterrenhemel is van zichzelf altijd al een mooi gezicht. Je kent dat wel, romantisch met je partner naar alle sterren boven je kijken. Een mooi en romantisch moment is natuurlijk ook een geboorte van een baby. Wij printen de sterrenhemel van de geboortedag op een geboorteposter. Hiermee leg je voor altijd het mooiste moment van het leven vast op een poster. De geboorteposter met sterrenhemel zorgt er opnieuw voor dat de babykamer helemaal persoonlijk is. Deze poster kunnen met verschillende prints worden gemaakt: dierenprints, ruimte prints of een print met een Scandinavisch design. Voor een jongetje geef je een kraamkado dat past bij de jongenskamer en hetzelfde doe je voor het meisje.

 

Een samenvatting van de geboortedag

Soms is het gewoon leuk om de geboorteposter simpel te houden! Op deze geboorteposter wordt een samenvatting gegeven van alle geboorte informatie van de geboortedag. Zelfs de temperatuur wordt op de poster geprint! Een super leuke herinneringen voor later! Deze poster kan in verschillende formaten en kleuren worden besteld.

Kraamkado idee

Heb je zelf een leuk idee voor een kraamkado? Mail ons dan even en wie weet kunnen we je helpen om een kraamkado op maat voor je te maken. Toevallig het geboortekaartje op zak? Ook deze kunnen we op een poster laten printen!

deposterkamer

Leave a Reply

Your email address will not be published.